Dönüştüren Kadınlar Platformu'ndan ilk etkinlik

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2023 - 12:12, Güncelleme: 19.11.2023 - 12:12
 

Dönüştüren Kadınlar Platformu'ndan ilk etkinlik

Muratpaşa Belediyesinin 23-24 Kasım’da düzenleyeceği ‘+0.5 Akdeniz’in Geleceği’ çevre çalıştayında, sürdürülebilir bir dünya için atılan adımların önemine dikkat çeken Dönüştüren Kadınlar Platformu, ‘Dönüştüren Sahne’nin ilk etkinliğini gerçekleştirecek.

haberimizvar.net- Doğa ve çevre programları yapımcısı, çevre aktivisti Güven İslamoğlu’nun konuk olarak katılacağı Dönüştüren Sahne, DG Doğru Geri Kazanım CEO’su Nagihan Yılmaz ve Elvana Formeo kurucusu diyetisyen Elvan Odabaşı moderatörlüğünde, 23 Kasım Perşembe saat 20.00’de Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Çevreye ve iklime duyarlı bir yaşam odağında gerçekleşecek sohbetin ardından Türkiye’de ve pek çok ülkede verdiği konserlerle dikkat çeken keman sanatçısı Canan Anderson konser verecek.    Dönüştüren Kadınlar Platformu, enerji üretimi, endüstriyel faaliyetler, tarım ve atık sorunlarının dünyayı giderek daha fazla tehdit ettiği günümüzde, Nagihan Yılmaz öncülüğünde kuruldu. insanları bu konuda farkındalık sahibi olmaya çağıran platform, evde, mutfakta, sağlıkta ve hayatta dönüşümü destekleyen herkesi çatısı altında toplayarak, geri dönüşüm farkındalığı oluşturmayı hedefliyor. 
Muratpaşa Belediyesinin 23-24 Kasım’da düzenleyeceği ‘+0.5 Akdeniz’in Geleceği’ çevre çalıştayında, sürdürülebilir bir dünya için atılan adımların önemine dikkat çeken Dönüştüren Kadınlar Platformu, ‘Dönüştüren Sahne’nin ilk etkinliğini gerçekleştirecek.

haberimizvar.net- Doğa ve çevre programları yapımcısı, çevre aktivisti Güven İslamoğlu’nun konuk olarak katılacağı Dönüştüren Sahne, DG Doğru Geri Kazanım CEO’su Nagihan Yılmaz ve Elvana Formeo kurucusu diyetisyen Elvan Odabaşı moderatörlüğünde, 23 Kasım Perşembe saat 20.00’de Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Çevreye ve iklime duyarlı bir yaşam odağında gerçekleşecek sohbetin ardından Türkiye’de ve pek çok ülkede verdiği konserlerle dikkat çeken keman sanatçısı Canan Anderson konser verecek. 
  Dönüştüren Kadınlar Platformu, enerji üretimi, endüstriyel faaliyetler, tarım ve atık sorunlarının dünyayı giderek daha fazla tehdit ettiği günümüzde, Nagihan Yılmaz öncülüğünde kuruldu. insanları bu konuda farkındalık sahibi olmaya çağıran platform, evde, mutfakta, sağlıkta ve hayatta dönüşümü destekleyen herkesi çatısı altında toplayarak, geri dönüşüm farkındalığı oluşturmayı hedefliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.