Döşemealtı Belediyespor Kumluca'yı bekliyor

SPOR 08.12.2023 - 14:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:11
 

Döşemealtı Belediyespor Kumluca'yı bekliyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücedele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbal A Takımı’nın teknik direktörlüğüne Durmuş Tezcan Küçüktom getirildi.

haberimizvar.net- Hafta başında Ersin Küçükoğlu ve ekibiyle yollarını ayıran Döşemealtı takımı, Başkan Genç’in talimatıyla futbol takımının kurucu hocaları arasında yer alan ve 3 Şampiyonluk kupasında Teknik Direktör olarak imzası bulunan Küçüktom ile yeniden anlaşma sağlandı. Yeni teknik patron ve yardımcılarla birlikte hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyah-beyazlı takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi. Döşemealtı Belediye takımı günde çift antrenmanla hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı bulunan Samet Sarıkaya, Mustafa Altun, Emre Taşdemir, Mert Ercan, Yusuf Duman ve Mertcan Yılmaz Kumluca deplasmanında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı devam eden 3 oyuncunun ise maç gününe yetişeceği açıklandı. 10 Aralık 2023 Pazar günü Kumluca Şehir Stadyumunda Kumluca Belediye Spor ile karşılaşacak olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı eksik kadroya rağmen sahaya güzel futbol ve 3 puan parolasıyla çıkacak. İkinci Amatör Lig, Birinci Amatör Lig ve Özel Kupa şampiyonluğu ekibin başına yeniden dönen Durmuş Tezcan Küçüktom, “Benim 22 cengaver oyuncum var. Hepsi birbirinden değerli ve kaliteli oyuncular. Şuan sakatlıkları nedeniyle eksiklerimiz olsa da Kumluca ekibini yenebilecek güçteyiz. Kandeğişimi sayesinde moral olarak en üst seviyedeyiz. Teknik ekibimiz yönetim ve taraftarımız bir bütün olmuş durumda. Tüm taraftarlarımızı bizleri destekleme davet ediyorum” diye konuştu. Küçüktom,ile birlikte takımın eski kaptanlarından Muzaffer Kalkan Antrenör, Atletik Performans Antrenörü Hakan Kılıçay, Eşref Ürün Günday Futbol Bilimleri Uzmanı ve Ahmet Erdinç Benteşen kaleci antrenörü olarak görev yapacak.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücedele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbal A Takımı’nın teknik direktörlüğüne Durmuş Tezcan Küçüktom getirildi.

haberimizvar.net- Hafta başında Ersin Küçükoğlu ve ekibiyle yollarını ayıran Döşemealtı takımı, Başkan Genç’in talimatıyla futbol takımının kurucu hocaları arasında yer alan ve 3 Şampiyonluk kupasında Teknik Direktör olarak imzası bulunan Küçüktom ile yeniden anlaşma sağlandı. Yeni teknik patron ve yardımcılarla birlikte hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyah-beyazlı takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi.

Döşemealtı Belediye takımı günde çift antrenmanla hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı bulunan Samet Sarıkaya, Mustafa Altun, Emre Taşdemir, Mert Ercan, Yusuf Duman ve Mertcan Yılmaz Kumluca deplasmanında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı devam eden 3 oyuncunun ise maç gününe yetişeceği açıklandı. 10 Aralık 2023 Pazar günü Kumluca Şehir Stadyumunda Kumluca Belediye Spor ile karşılaşacak olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı eksik kadroya rağmen sahaya güzel futbol ve 3 puan parolasıyla çıkacak.

İkinci Amatör Lig, Birinci Amatör Lig ve Özel Kupa şampiyonluğu ekibin başına yeniden dönen Durmuş Tezcan Küçüktom, “Benim 22 cengaver oyuncum var. Hepsi birbirinden değerli ve kaliteli oyuncular. Şuan sakatlıkları nedeniyle eksiklerimiz olsa da Kumluca ekibini yenebilecek güçteyiz. Kandeğişimi sayesinde moral olarak en üst seviyedeyiz. Teknik ekibimiz yönetim ve taraftarımız bir bütün olmuş durumda. Tüm taraftarlarımızı bizleri destekleme davet ediyorum” diye konuştu. Küçüktom,ile birlikte takımın eski kaptanlarından Muzaffer Kalkan Antrenör, Atletik Performans Antrenörü Hakan Kılıçay, Eşref Ürün Günday Futbol Bilimleri Uzmanı ve Ahmet Erdinç Benteşen kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.