Döşemealtı esnafı dert yandı

YEREL 02.08.2023 - 13:41, Güncelleme: 02.08.2023 - 13:41
 

Döşemealtı esnafı dert yandı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç esnafı ziyaret etti. Güne taksici esnafıyla çay içerek başlayan Başkan Genç, yine kırtasiye, lokanta, berber, tuhafiye ve kuyumcu esnaflarıyla sohbet edip hayırlı işler diledi.

haberimizvar.net- İlçe esnafı her gün artan fiyatlar nedeniyle yaşadıkları mağduriyetleri dile getirip,vatandaşın alım gücünün azaldığını zaman zaman siftah yapmadan dükkân kapattıklarını anlattı.Sattıkları malın iki katı parasını ödemelerine rağmen yerine yeni mal alamadıklarından yakındılar. Taksi şoförleriyle çay içip sohbet eden Turgay Genç, “Her gün akaryakıta gelen zamlar hervatandaşımızın olduğu gibi taksici esnafımızın da belini bükmüş durumda. Kontak açmadan tek biryolcu bile alamadan evine dönen taksicimiz var. Yerel yönetim olarak her zaman esnafımızın yanındaolsak da maalesef artık her gün gelen zamlar hem vatandaşın alım gücünü tamamen bitirmiş, hem deesnafın iş yapamayacak neredeyse kepenk kapatacak durumu getirmiş durumda” diye konuştu.Yine Atatürk Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini gezerek hayırlı işler dileyen Turgay Genç, kendisiniçay ve kahve içmeye davet eden vatandaşları kırmadı. Başkan Genç berber ziyareti sırasında mesleköğrenen berber çırağına sakal traşı yaptırdı. Yine ziyaret sırasında alış veriş yapmayı da ihmaletmeyen Genç’e Ariassos Tespih evi sahibi Veli Batu tespih hediye etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç esnafı ziyaret etti. Güne taksici esnafıyla çay içerek başlayan Başkan Genç, yine kırtasiye, lokanta, berber, tuhafiye ve kuyumcu esnaflarıyla sohbet edip hayırlı işler diledi.

haberimizvar.net- İlçe esnafı her gün artan fiyatlar nedeniyle yaşadıkları mağduriyetleri dile getirip,vatandaşın alım gücünün azaldığını zaman zaman siftah yapmadan dükkân kapattıklarını anlattı.Sattıkları malın iki katı parasını ödemelerine rağmen yerine yeni mal alamadıklarından yakındılar.

Taksi şoförleriyle çay içip sohbet eden Turgay Genç, “Her gün akaryakıta gelen zamlar hervatandaşımızın olduğu gibi taksici esnafımızın da belini bükmüş durumda. Kontak açmadan tek biryolcu bile alamadan evine dönen taksicimiz var. Yerel yönetim olarak her zaman esnafımızın yanındaolsak da maalesef artık her gün gelen zamlar hem vatandaşın alım gücünü tamamen bitirmiş, hem deesnafın iş yapamayacak neredeyse kepenk kapatacak durumu getirmiş durumda” diye konuştu.Yine Atatürk Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini gezerek hayırlı işler dileyen Turgay Genç, kendisiniçay ve kahve içmeye davet eden vatandaşları kırmadı. Başkan Genç berber ziyareti sırasında mesleköğrenen berber çırağına sakal traşı yaptırdı. Yine ziyaret sırasında alış veriş yapmayı da ihmaletmeyen Genç’e Ariassos Tespih evi sahibi Veli Batu tespih hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.