Döşemealtı geleceğin pehlivanlarını yetiştiriyor

SPOR 27.09.2023 - 12:11, Güncelleme: 27.09.2023 - 12:14
 

Döşemealtı geleceğin pehlivanlarını yetiştiriyor

Kadın Voleybolu, Futbol, Bisiklet başta olmak üzere birçok spor branşında başarıdan başarıya koşan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Ata sporu yağlı güreşte de onlarca sporcuyu geleceğe hazırlıyor.

haberimizvar.net- Bünyesinde Ali Gürbüz, Ali Altun, Ali İhsan Batmaz gibi Başpehlivanları bulunduran Döşemealtı Güreş takımında Başaltı Boyunda Onur Susuz Büyük Orta boyunda Hasan Kuru antrenör Başpehlivan Sermest Bulut nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Adeta bir yağlı güreşçi fabrikası gibi olan Döşemealtı Belediye takımında 60’ı lisanslı 200 sporcu alt boylarda mücadele ederek geleceğin Başpehlivanı olmak için ter döküyor. Yağlı Güreş altyapı antrenörü Mustafa Kara ile birlikte haftanın 6 günü antrenman yapan alt boy pehlivanları katıldıkları müsabakalarda da aldıkları başarılarla Döşemealtı halkını gururlandırıyor. Elde ettikleri başarılarla kürsülere ambargo koyan minik boyundan başaltı boyuna kadar onlarca pehlivan bu yıl içerisinde yapılan bir çok güreşte onlarca madalya toplamayı başardı. Antrenör Kara, “Kulüp ve Belediye Başkanımız Turgay Genç Ata Sporumuz yağlı güreşin gelecek nesillere aktarılması için bizlere sonsuz destek veriyor. Bizde hem kendisini hem de değerli seyircimizi mahcup etmemek için aralıksız olarak mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu. Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Gençlerimizin spor yapmaları, sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi bizim en büyük gayemiz. Kadın Voleybol takımımız Türkiye Şampiyonalarında dereceler alıyor, erkek futbol takımımız ise bu yıl BAL liginde mücadele edecek. Ata Sporumuz Yağlı Güreşte ise sporcularımız ilçemize madalya ve kupalar getirmek için ter döküyor. Her boyda mücadele eden minik pehlivanlarımız geleceğin Başpehlivanı olmak için birbirleriyle yarışıyor. Başpehlivanlarımızın başarısını ise anlatmaya gerek yok. Başta Mega Starımız Ali Gürbüz olmak üzere Ali Altun ve Ali İhsan Batmaz minik pehlivanlara umut oluyor” dedi.
Kadın Voleybolu, Futbol, Bisiklet başta olmak üzere birçok spor branşında başarıdan başarıya koşan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Ata sporu yağlı güreşte de onlarca sporcuyu geleceğe hazırlıyor.

haberimizvar.net- Bünyesinde Ali Gürbüz, Ali Altun, Ali İhsan Batmaz gibi Başpehlivanları bulunduran Döşemealtı Güreş takımında Başaltı Boyunda Onur Susuz Büyük Orta boyunda Hasan Kuru antrenör Başpehlivan Sermest Bulut nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Adeta bir yağlı güreşçi fabrikası gibi olan Döşemealtı Belediye takımında 60’ı lisanslı 200 sporcu alt boylarda mücadele ederek geleceğin Başpehlivanı olmak için ter döküyor.

Yağlı Güreş altyapı antrenörü Mustafa Kara ile birlikte haftanın 6 günü antrenman yapan alt boy pehlivanları katıldıkları müsabakalarda da aldıkları başarılarla Döşemealtı halkını gururlandırıyor. Elde ettikleri başarılarla kürsülere ambargo koyan minik boyundan başaltı boyuna kadar onlarca pehlivan bu yıl içerisinde yapılan bir çok güreşte onlarca madalya toplamayı başardı. Antrenör Kara, “Kulüp ve Belediye Başkanımız Turgay Genç Ata Sporumuz yağlı güreşin gelecek nesillere aktarılması için bizlere sonsuz destek veriyor. Bizde hem kendisini hem de değerli seyircimizi mahcup etmemek için aralıksız olarak mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Gençlerimizin spor yapmaları, sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi bizim en büyük gayemiz. Kadın Voleybol takımımız Türkiye Şampiyonalarında dereceler alıyor, erkek futbol takımımız ise bu yıl BAL liginde mücadele edecek. Ata Sporumuz Yağlı Güreşte ise sporcularımız ilçemize madalya ve kupalar getirmek için ter döküyor. Her boyda mücadele eden minik pehlivanlarımız geleceğin Başpehlivanı olmak için birbirleriyle yarışıyor. Başpehlivanlarımızın başarısını ise anlatmaya gerek yok. Başta Mega Starımız Ali Gürbüz olmak üzere Ali Altun ve Ali İhsan Batmaz minik pehlivanlara umut oluyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.