Döşemealtı hizmet istiyor

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.02.2024 - 13:48, Güncelleme: 11.02.2024 - 13:48
 

Döşemealtı hizmet istiyor

İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, "Döşemealtı kısır çekişmeler değil, hizmet istiyor. Kısır tartışmalarla vakit kaybedemeyeceğiz" dedi. İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, seçildiklerinde ülkede örnek teşkil edecek temiz, planlı ve düzenli bir kent ortaya çıkaracaklarını iddia etti. İlçede her bireyin eşit hizmet alacağını söyleyen Afacan, Döşemealtı'nın tamamını kucaklayan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirten Afacan, bir insanın tıpkı evine gösterdiği titizlik ve özeni kendisinin de ata toprağı Döşemealtı için de göstereceğini ve bundan onur duyacağını sözlerine ekledi.

haberimizvar.net- Adaylığının açıklandığı kasım ayından bu yana sahada vatandaşlarla birebir görüşen ve sorunlarını dinleyen Afacan, seçildiklerinde ilçenin mevcut yönetiminin kent uygulamalarından doğan kaos ortamının sona ereceğini ve tüm ülkede örnek teşkil edecek temiz, planlı ve düzenli bir kent ortaya çıkaracaklarını söyledi. Döşemealtı'nda yaşanan sorunların vatandaşı canından bezdirdiğini ifade eden Afacan, seçim sathı mailine girilen şu günlerde bile CHP'li mevcut belediye tarafından çöplerin toplanmaması, yol ve temizlik konularında yaşanan sıkıntılar ve altyapı eksiklikleri gibi sorunlara dikkat çekerek, bu konularda hizmet odaklı projeleriyle çözüm sunacaklarını söyledi. 'İLÇEDEKİ HER BİR BİREY EŞİT HİZMET ALACAK' Belediyecilik geçmişine sahip olmayan diğer adaylar karşısında, hem bir mimar olarak hem de belediyecilik tecrübesiyle, kent yönetiminin nasıl olması gerektiğini bildiğini söyleyen Emre Afacan, şehircilik konusundaki 22 yıllık deneyimiyle ilçede yaşayan her kesimin ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve sosyal belediyecilik anlayışını getireceklerini ifade etti. Döşemealtı'nın tamamını kucaklayan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ifade eden Mimar Emre Afacan, kişiye ya da ekonomik düzeye göre hizmet anlayışına son vereceklerini, tüm vatandaşlara eşit hizmeti ilke edindiklerini söyledi.  'AYRIŞTIRMA YOK, HERKESİ KUCAKLIYORUZ' İlçede birleştirici bir güce ihtiyaç olduğunu vurgulayan Afacan, herkesin güven içinde yaşayabileceği, eşit hizmetin herkes için geçerli olduğu bir Döşemealtı arzuladıklarını söyledi. Saha çalışmalarında konuştukları vatandaşların, geçmişteki seçimde tercihlerinde hata yaptıklarını ifade ettiğini, yaşanan beklentilerin karşılanamadığı bir dönem geçirdiklerini vurgulayan Afacan, "İnsanların bize doğru bir yönelimi var. Mimar olarak 22 yıldır proje yürütüyorum. Belediye meclis üyeliği görevini üstlendim. Bu yüzden belediyeciliği de iyi biliyorum" diye konuştu. Afacan, geçmişteki tecrübeleriyle ilçeye yeni bir soluk getireceklerini, özellikle çocuklardan yaşlılara, kadınlardan işsizlere kadar her kesimi kucaklayacaklarını ifade etti.  Döşemealtı'nın Antalya gibi turizm cenneti bir kentin parçası olduğuna vurgu yapan Emre Afacan, buna rağmen CHP yönetimleri döneminde yaşanan altyapı ve üst yapı sorunları, sosyal ve kültürel ihtiyaçların karşılanamaması, çevre kirliliği ve kentleşmedeki vizyonsuzluk nedeniyle turizmden hakettiği payı alamadığını söyledi. Seçildiği takdirde kurumsal ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yol, temizlik, peyzaj, kavşak düzenleme, kentleşme, öz kaynak yaratımı ve ticari bölge kullanımının artırılması gibi alanlarda bütün gayretiyle çalışacağını söyleyen Emre Afacan, bir insanın tıpkı evine gösterdiği titizlik ve özeni, kendisinin de ata toprağı olan Döşemealtı için göstereceğini ve bundan onur duyacağını kaydetti.  
İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, "Döşemealtı kısır çekişmeler değil, hizmet istiyor. Kısır tartışmalarla vakit kaybedemeyeceğiz" dedi. İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, seçildiklerinde ülkede örnek teşkil edecek temiz, planlı ve düzenli bir kent ortaya çıkaracaklarını iddia etti. İlçede her bireyin eşit hizmet alacağını söyleyen Afacan, Döşemealtı'nın tamamını kucaklayan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirten Afacan, bir insanın tıpkı evine gösterdiği titizlik ve özeni kendisinin de ata toprağı Döşemealtı için de göstereceğini ve bundan onur duyacağını sözlerine ekledi.

haberimizvar.net- Adaylığının açıklandığı kasım ayından bu yana sahada vatandaşlarla birebir görüşen ve sorunlarını dinleyen Afacan, seçildiklerinde ilçenin mevcut yönetiminin kent uygulamalarından doğan kaos ortamının sona ereceğini ve tüm ülkede örnek teşkil edecek temiz, planlı ve düzenli bir kent ortaya çıkaracaklarını söyledi.


Döşemealtı'nda yaşanan sorunların vatandaşı canından bezdirdiğini ifade eden Afacan, seçim sathı mailine girilen şu günlerde bile CHP'li mevcut belediye tarafından çöplerin toplanmaması, yol ve temizlik konularında yaşanan sıkıntılar ve altyapı eksiklikleri gibi sorunlara dikkat çekerek, bu konularda hizmet odaklı projeleriyle çözüm sunacaklarını söyledi.

'İLÇEDEKİ HER BİR BİREY EŞİT HİZMET ALACAK'

Belediyecilik geçmişine sahip olmayan diğer adaylar karşısında, hem bir mimar olarak hem de belediyecilik tecrübesiyle, kent yönetiminin nasıl olması gerektiğini bildiğini söyleyen Emre Afacan, şehircilik konusundaki 22 yıllık deneyimiyle ilçede yaşayan her kesimin ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve sosyal belediyecilik anlayışını getireceklerini ifade etti. Döşemealtı'nın tamamını kucaklayan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ifade eden Mimar Emre Afacan, kişiye ya da ekonomik düzeye göre hizmet anlayışına son vereceklerini, tüm vatandaşlara eşit hizmeti ilke edindiklerini söyledi. 

'AYRIŞTIRMA YOK, HERKESİ KUCAKLIYORUZ'

İlçede birleştirici bir güce ihtiyaç olduğunu vurgulayan Afacan, herkesin güven içinde yaşayabileceği, eşit hizmetin herkes için geçerli olduğu bir Döşemealtı arzuladıklarını söyledi. Saha çalışmalarında konuştukları vatandaşların, geçmişteki seçimde tercihlerinde hata yaptıklarını ifade ettiğini, yaşanan beklentilerin karşılanamadığı bir dönem geçirdiklerini vurgulayan Afacan, "İnsanların bize doğru bir yönelimi var. Mimar olarak 22 yıldır proje yürütüyorum. Belediye meclis üyeliği görevini üstlendim. Bu yüzden belediyeciliği de iyi biliyorum" diye konuştu. Afacan, geçmişteki tecrübeleriyle ilçeye yeni bir soluk getireceklerini, özellikle çocuklardan yaşlılara, kadınlardan işsizlere kadar her kesimi kucaklayacaklarını ifade etti. 

Döşemealtı'nın Antalya gibi turizm cenneti bir kentin parçası olduğuna vurgu yapan Emre Afacan, buna rağmen CHP yönetimleri döneminde yaşanan altyapı ve üst yapı sorunları, sosyal ve kültürel ihtiyaçların karşılanamaması, çevre kirliliği ve kentleşmedeki vizyonsuzluk nedeniyle turizmden hakettiği payı alamadığını söyledi.

Seçildiği takdirde kurumsal ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yol, temizlik, peyzaj, kavşak düzenleme, kentleşme, öz kaynak yaratımı ve ticari bölge kullanımının artırılması gibi alanlarda bütün gayretiyle çalışacağını söyleyen Emre Afacan, bir insanın tıpkı evine gösterdiği titizlik ve özeni, kendisinin de ata toprağı olan Döşemealtı için göstereceğini ve bundan onur duyacağını kaydetti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.