Döşemealtı Nar Festivali 7 Ekim'de yapılacak

KÜLTÜR 03.10.2023 - 11:42, Güncelleme: 03.10.2023 - 11:42
 

Döşemealtı Nar Festivali 7 Ekim'de yapılacak

Türkiye'nin en önemli 'Hicaz' narı üretim merkezi Döşemealtı’nda geleneksel hale gelen Nar Festivali 7 Ekim tarihinde yapılacak.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediyesi tarafından tadı, rengi ve aromasıyla hem Türkiye’de hem de Avrupa’da rağbet gören Döşemealtı Hicaz Narı’nın tanıtılması, üretici ve çalışanların festival coşkusunu yaşaması için düzenlenen etkinlikte konserlerin yanı sıra en iyi Nar yetiştiricisi yarışması, çocuklar için ise gün boyu çeşitli animasyonlar ve oyuncaklarla eğlence alanları oluşturulacak. Pandemi nedeniyle bir süredir yapılmayan Döşemealtı Nar Festivali bu yıl 7 Ekim Cumartesi günü Çığlık Stadyumunda gerçekleştirilecek. Sabah saat 10.00’da stadyum kapılarını çocuklar için açacak. Gün boyu minikler burada kendileri için çizgi film kahramanlarının kostümlerini giymiş animatörler, şişme oyun alanlarında eğlenip, belediye personeli tarafından ikram edilen yiyecekleri atıştıracaklar. Akşam ise yapılan başvurular arasında en iyi nar üreticilerinin seçilmesi ve ödül töreni yapılacak. Muhteşem Nar festivali ünlü sanatçı Ayşe Dinçer’in vereceği konserle gece yarısına kadar devam edecek. En sevilen şarkılarını Nar üreticileri ve Döşemealtı halkı için seslendirecek olan Ayşe Dinçer, Rusya ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere üretimin yüzde 90’ı ihraç edilen Döşemealtı Hicaz Narı’nın tanıtım festivaline katılanları coşturacak. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, herkesi 7 Ekim tarihinde yapılacak olan geleneksel Döşemealtı Belediyesi Nar Festivaline davet etti.
Türkiye'nin en önemli 'Hicaz' narı üretim merkezi Döşemealtı’nda geleneksel hale gelen Nar Festivali 7 Ekim tarihinde yapılacak.

haberimizvar.net-  Döşemealtı Belediyesi tarafından tadı, rengi ve aromasıyla hem Türkiye’de hem de Avrupa’da rağbet gören Döşemealtı Hicaz Narı’nın tanıtılması, üretici ve çalışanların festival coşkusunu yaşaması için düzenlenen etkinlikte konserlerin yanı sıra en iyi Nar yetiştiricisi yarışması, çocuklar için ise gün boyu çeşitli animasyonlar ve oyuncaklarla eğlence alanları oluşturulacak.

Pandemi nedeniyle bir süredir yapılmayan Döşemealtı Nar Festivali bu yıl 7 Ekim Cumartesi günü Çığlık Stadyumunda gerçekleştirilecek. Sabah saat 10.00’da stadyum kapılarını çocuklar için açacak. Gün boyu minikler burada kendileri için çizgi film kahramanlarının kostümlerini giymiş animatörler, şişme oyun alanlarında eğlenip, belediye personeli tarafından ikram edilen yiyecekleri atıştıracaklar. Akşam ise yapılan başvurular arasında en iyi nar üreticilerinin seçilmesi ve ödül töreni yapılacak.

Muhteşem Nar festivali ünlü sanatçı Ayşe Dinçer’in vereceği konserle gece yarısına kadar devam edecek. En sevilen şarkılarını Nar üreticileri ve Döşemealtı halkı için seslendirecek olan Ayşe Dinçer, Rusya ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere üretimin yüzde 90’ı ihraç edilen Döşemealtı Hicaz Narı’nın tanıtım festivaline katılanları coşturacak. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, herkesi 7 Ekim tarihinde yapılacak olan geleneksel Döşemealtı Belediyesi Nar Festivaline davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.