Döşemealtı'na yeni adliye lojmanı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.01.2024 - 16:43, Güncelleme: 17.01.2024 - 14:08
 

Döşemealtı'na yeni adliye lojmanı

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesine, kentte görev yapan hakim, cumhuriyet savcısı ve adliye personeli için lojman yapılacak. Yüklenici firma ile satış protokolü imzalayan Başsavcı Zafer Koç, mevcut adliye lojmanları sayısını iki katından fazlaya çıkarmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

 haberimizvar.net- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın talimat ve desteğiyle, Antalya'da görev yapan hakim, cumhuriyet savcısı ve adliye personelinin kullanımına tahsis edilmek üzere, Döşemealtı ilçesine lojman yapılacağı kaydedildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Döşemealtı'ndaki mevcut Rengi Antalya Greenpark ve Rengi Antalya Greenlife projelerinden toplamda 95 adet lojman alımına dair Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın 10 Ocak 2024 tarih ve 2/37 sayılı Yönetim Kurulu Kararıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığımız ile yüklenici firma arasında 12 Ocak'ta satış protokolü imzalanmıştır. Protokole konu lojmanlar 30 Haziran 2024 tarihinde anahtar teslim hazır edilecektir" denildi. Antalya Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz toplantı salonunda gerçekleştirilen imza programında konuşan Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, protokolün Antalya'da görev yapan ve yapacak meslektaşlarına hayırlı olmasını dileyerek, Antalya ilinde mevcut adliye lojmanları sayısını iki katından fazlaya çıkarmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesine, kentte görev yapan hakim, cumhuriyet savcısı ve adliye personeli için lojman yapılacak. Yüklenici firma ile satış protokolü imzalayan Başsavcı Zafer Koç, mevcut adliye lojmanları sayısını iki katından fazlaya çıkarmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

 haberimizvar.net- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın talimat ve desteğiyle, Antalya'da görev yapan hakim, cumhuriyet savcısı ve adliye personelinin kullanımına tahsis edilmek üzere, Döşemealtı ilçesine lojman yapılacağı kaydedildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Döşemealtı'ndaki mevcut Rengi Antalya Greenpark ve Rengi Antalya Greenlife projelerinden toplamda 95 adet lojman alımına dair Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın 10 Ocak 2024 tarih ve 2/37 sayılı Yönetim Kurulu Kararıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığımız ile yüklenici firma arasında 12 Ocak'ta satış protokolü imzalanmıştır. Protokole konu lojmanlar 30 Haziran 2024 tarihinde anahtar teslim hazır edilecektir" denildi.


Antalya Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz toplantı salonunda gerçekleştirilen imza programında konuşan Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, protokolün Antalya'da görev yapan ve yapacak meslektaşlarına hayırlı olmasını dileyerek, Antalya ilinde mevcut adliye lojmanları sayısını iki katından fazlaya çıkarmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.