Döşemealtı’nda kadın cinayeti

GÜNDEM 14.08.2022 - 13:23, Güncelleme: 14.08.2022 - 13:23
 

Döşemealtı’nda kadın cinayeti

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından 3 çocuk annesi öldürüldü.

haberimizvar.net- Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Dağbeli Mahallesi’nde akşam saatlerinde düğüne gitmek için evinden çıkan 3 çocuk annesi 37 yaşındaki Ş.A.’yı boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı 42 yaşındaki eşi S.A. önünü keserek, otomobile bindirmek istedi. Otomobile binmekte direnen kadına, eşi silahla 2 kurşun attı. Katil koca olay yerinden kaçarken, vurulan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, S.A. her yerde aranıyor. 
Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından 3 çocuk annesi öldürüldü.

haberimizvar.net-

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Dağbeli Mahallesi’nde akşam saatlerinde düğüne gitmek için evinden çıkan 3 çocuk annesi 37 yaşındaki Ş.A.’yı boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı 42 yaşındaki eşi S.A. önünü keserek, otomobile bindirmek istedi. Otomobile binmekte direnen kadına, eşi silahla 2 kurşun attı. Katil koca olay yerinden kaçarken, vurulan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, S.A. her yerde aranıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.