Döşemealtı'nda korkutan yangın

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.10.2023 - 14:11, Güncelleme: 18.10.2023 - 14:11
 

Döşemealtı'nda korkutan yangın

Antalya’nın Döşemealtı ilçesindeki bir lastik tamir atölyesinde çıkan yangın, çevredeki binalarda yaşayanlarda korkuya neden oldu.

haberimizvar.net- Yangın saat 01.30 sıralarında ilçeye bağlı Çıplaklı Mahallesi’nde, 36 No’lu Döşemealtı Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yerleşkesi içinde bulunan Mustafa G.’ye ait lastik tamir atölyesinde meydana geldi. Atölyedeki patlama sesinin ardından alev yükseldiğini görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Lastik tamir atölyesi içindeki barakadan yükselen alevler itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu kontrol altına alındı.  Kooperatifin gece bekçisi Mahmut Tepe, “Yağmur yağıyordu ben dışarı çıktım. Bir baktım alev var. Şimşek çakınca barakanın damının üstündeki elektrik direği şase yaptı. Başkana haber verdim. Başkan da itfaiyeyi aradı. Burada çok sayıda aracımız olduğu için korktum. Başkana araç sahiplerine haber vermesini ve araçlarını çekmelerini söyledim. Patlamalar oldu" dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.  
Antalya’nın Döşemealtı ilçesindeki bir lastik tamir atölyesinde çıkan yangın, çevredeki binalarda yaşayanlarda korkuya neden oldu.

haberimizvar.net- Yangın saat 01.30 sıralarında ilçeye bağlı Çıplaklı Mahallesi’nde, 36 No’lu Döşemealtı Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yerleşkesi içinde bulunan Mustafa G.’ye ait lastik tamir atölyesinde meydana geldi. Atölyedeki patlama sesinin ardından alev yükseldiğini görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Lastik tamir atölyesi içindeki barakadan yükselen alevler itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu kontrol altına alındı. 

Kooperatifin gece bekçisi Mahmut Tepe, “Yağmur yağıyordu ben dışarı çıktım. Bir baktım alev var. Şimşek çakınca barakanın damının üstündeki elektrik direği şase yaptı. Başkana haber verdim. Başkan da itfaiyeyi aradı. Burada çok sayıda aracımız olduğu için korktum. Başkana araç sahiplerine haber vermesini ve araçlarını çekmelerini söyledim. Patlamalar oldu" dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.