Döşemealtı’nda sanat gecesi

YEREL 30.11.2021 - 14:36, Güncelleme: 30.11.2021 - 14:36
 

Döşemealtı’nda sanat gecesi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Görkemli Hatıralar programının canlı yayın konuğu oldu. İlke Türkdoğan, Sami Demircioğlu, Zeynep Karababa ve folklor ekibinin de yer aldığı program beğeni topladı.

haberimizvar.net- Hafta sonları Halk TV ekranlarında yayınlanan Serhan Asker’le Görkemli Hatıralar'ın bu haftaki durağı Döşemealtı oldu.  Yeşilpark Kültür Merkezi’nde çekilen programa konuk olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıttı.  Sanatçılar İlke Türkdoğan, Sami Demircioğlu ve Zeynep Karababa sesi ve yorumlarıyla programa büyük renk kattı.  DÖŞEMEALTI HALISI KONUŞULDU Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, programın sonunda sürpriz yaparak Zülfü Livaneli’nin Leylim Ley şarkısı eşliğinde sahneye çıkarak folklor ekibiyle birlikte oynadı. Coğrafi işaret tescili alan Döşemealtı Halısının da uzun uzun konuşulduğu programın sonunda Başkan Genç, Serhan Asker’e bir halı hediye etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Görkemli Hatıralar programının canlı yayın konuğu oldu. İlke Türkdoğan, Sami Demircioğlu, Zeynep Karababa ve folklor ekibinin de yer aldığı program beğeni topladı.

haberimizvar.net- Hafta sonları Halk TV ekranlarında yayınlanan Serhan Asker’le Görkemli Hatıralar'ın bu haftaki durağı Döşemealtı oldu.  Yeşilpark Kültür Merkezi’nde çekilen programa konuk olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıttı.  Sanatçılar İlke Türkdoğan, Sami Demircioğlu ve Zeynep Karababa sesi ve yorumlarıyla programa büyük renk kattı. 

DÖŞEMEALTI HALISI KONUŞULDU

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, programın sonunda sürpriz yaparak Zülfü Livaneli’nin Leylim Ley şarkısı eşliğinde sahneye çıkarak folklor ekibiyle birlikte oynadı. Coğrafi işaret tescili alan Döşemealtı Halısının da uzun uzun konuşulduğu programın sonunda Başkan Genç, Serhan Asker’e bir halı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.