Döşemealtı'nda şüpheli ölüm

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.05.2021 - 11:13, Güncelleme: 21.05.2021 - 11:13
 

Döşemealtı'nda şüpheli ölüm

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Mesut V. (58), pansiyon odasında hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Olay dün saat 14.30 sıralarında, bir pansiyonda meydana geldi. D.Y. (46) adlı kadınla birlikte pansiyona gelen Mesut V., yemek yedikten sonra geçtikleri odada birden fenalaştı. D.Y.'nin durumu tesis görevlilerine haber vermesi üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, Mesut V.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Doktor raporunda ölümün şüpheli olarak belirtilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Mesut V.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.   Mesut V.'nin yanındaki D.Y. ise polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Mesut V. (58), pansiyon odasında hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Olay dün saat 14.30 sıralarında, bir pansiyonda meydana geldi. D.Y. (46) adlı kadınla birlikte pansiyona gelen Mesut V., yemek yedikten sonra geçtikleri odada birden fenalaştı. D.Y.'nin durumu tesis görevlilerine haber vermesi üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, Mesut V.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Doktor raporunda ölümün şüpheli olarak belirtilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Mesut V.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

Mesut V.'nin yanındaki D.Y. ise polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.