Döşemealtı'nda yaşananların ardından Başkan Genç'ten açıklama geldi

YEREL 22.09.2022 - 10:48, Güncelleme: 22.09.2022 - 10:48
 

Döşemealtı'nda yaşananların ardından Başkan Genç'ten açıklama geldi

Döşemealtı Belediyesi'nde 2 bürokratın görevden, bir çalışanın gözaltına alınmasının ardından Belediye Başkanı Turgay Genç'ten kamuoyunu bilgilendirme adına açıklama geldi.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediyesi’nde Sayıştay heyetinin yaptığı inceleme sonunda zimmete para geçirildiği iddiası üzerine 2 belediye çalışanı belediye başkanının talimatıyla görevden uzaklaştırıldı, 1 kişi ise gözaltına alındı. Belediyede yaşananların ardından Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'ten kamuoyunu bilgilendirme adına yazılı açıklama geldi. Başkan Genç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Belediyemiz bünyesinde yapılan inceleme neticesinde;  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde personel maaşları konusunda  bazı işlemler arasında usulsüzlük ve uyumsuzluk olduğu tespit edilmiştir. Talimatım doğrultusunda ivedilikle idari soruşturma başlatılmış, sorumlu şahıslarla ilgili olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne ve  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na bizzat tarafımca suç duyurusunda bulunulmuştur. Olay bu şekilde gerçekleştiği halde bazı yayın organları ve sosyal medya mecralarında kasıtlı olarak bu işlem saptırılmıştır. Belediyemize konu ile ilgili Mali Şube Müdürlüğü ve Müfettişler tarafından baskın yapıldığı ve bu olaydan dolayı tarafıma ulaşılamadığı iddiası yer almıştır. Bu iddialar doğru değil ve yalandır. Olay belediye bünyesi içerisinde benim kontrolüm altında izlenmiş ve sonuçlandırılmıştır. Bu olayın aydınlanması için sonuna kadar takipçisi olacağım.Kamuoyuna saygılarımla."
Döşemealtı Belediyesi'nde 2 bürokratın görevden, bir çalışanın gözaltına alınmasının ardından Belediye Başkanı Turgay Genç'ten kamuoyunu bilgilendirme adına açıklama geldi.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediyesi’nde Sayıştay heyetinin yaptığı inceleme sonunda zimmete para geçirildiği iddiası üzerine 2 belediye çalışanı belediye başkanının talimatıyla görevden uzaklaştırıldı, 1 kişi ise gözaltına alındı.

Belediyede yaşananların ardından Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'ten kamuoyunu bilgilendirme adına yazılı açıklama geldi. Başkan Genç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Belediyemiz bünyesinde yapılan inceleme neticesinde;  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde personel maaşları konusunda  bazı işlemler arasında usulsüzlük ve uyumsuzluk olduğu tespit edilmiştir. Talimatım doğrultusunda ivedilikle idari soruşturma başlatılmış, sorumlu şahıslarla ilgili olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne ve  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na bizzat tarafımca suç duyurusunda bulunulmuştur.

Olay bu şekilde gerçekleştiği halde bazı yayın organları ve sosyal medya mecralarında kasıtlı olarak bu işlem saptırılmıştır. Belediyemize konu ile ilgili Mali Şube Müdürlüğü ve Müfettişler tarafından baskın yapıldığı ve bu olaydan dolayı tarafıma ulaşılamadığı iddiası yer almıştır. Bu iddialar doğru değil ve yalandır. Olay belediye bünyesi içerisinde benim kontrolüm altında izlenmiş ve sonuçlandırılmıştır. Bu olayın aydınlanması için sonuna kadar takipçisi olacağım.Kamuoyuna saygılarımla."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.