Döşemealtı'ndaki kazada sürücü hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2024 - 14:23, Güncelleme: 08.02.2024 - 14:23
 

Döşemealtı'ndaki kazada sürücü hayatını kaybetti

Antalya’da seyir halindeyken yoldan çıkan hafif ticari aracın bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti. Kaza anıysa bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

haberimizvar.net- Kaza, dün gündüz saatlerinde Döşemealtı ilçesi Antalya-Burdur D650 Karayolu üzerinde meydana geldi. Mustafa Dilman (45) yönetimindeki hafif ticari araç, Burdur istikametine doğru seyir halindeyken yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Dilman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.    KAZA ANI ARAÇ KAMERASINDA Kaza anıysa bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde sol şeritten ilerleyen aracın yoldan çıkması ardından bariyerlere çarparak kaza gerçekleştirmesi yer aldı. Çarptıktan sonra araç hurdaya dönerken, arkadan gelen ve yan şeritte yer alan diğer araçların kazayı kıl payı atlatması da görüntülere yansıdı. 
Antalya’da seyir halindeyken yoldan çıkan hafif ticari aracın bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti. Kaza anıysa bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

haberimizvar.net- Kaza, dün gündüz saatlerinde Döşemealtı ilçesi Antalya-Burdur D650 Karayolu üzerinde meydana geldi. Mustafa Dilman (45) yönetimindeki hafif ticari araç, Burdur istikametine doğru seyir halindeyken yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Dilman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
 
KAZA ANI ARAÇ KAMERASINDA
Kaza anıysa bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde sol şeritten ilerleyen aracın yoldan çıkması ardından bariyerlere çarparak kaza gerçekleştirmesi yer aldı. Çarptıktan sonra araç hurdaya dönerken, arkadan gelen ve yan şeritte yer alan diğer araçların kazayı kıl payı atlatması da görüntülere yansıdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.