DÖSİAD Akademi'de ilk ders

YEREL 29.04.2024 - 11:59, Güncelleme: 29.04.2024 - 12:06
 

DÖSİAD Akademi'de ilk ders

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (DÖSİAD) bünyesinde başlattığı 'DÖSİAD Akademi'de ilk ders 'İletişim Becerileri' başlığı ile verildi. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, eğitimde iletişim becerileri, etkili iletişim, iletişim engelleri, iş ve meslek hayatında iletişim konularının el alındığı eğitimlerin dönemsel olarak devam edeceğini söyledi.

haberimizvar.net- DÖSİAD’ın kendi bünyesinde başlattığı ‘DÖSİAD Akademi’ ilk dersini ‘İletişim Becerileri’ başlığı altında verdi. Eğitimde; iletişim becerileri, etkili iletişim, iletişim engelleri, iş ve meslek hayatında iletişim konuları ele alındı. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer eğitimlerin dönemsel olarak devam edeceğini söyledi Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, yeni bir projeye imza attı.  14 yıl önce kurulan ve yurtiçi yurt dışı birçok başarılı çalışmaya imza atan Gültekin Gencer başkanlığındaki DÖSİAD, dernek üyesi sanayici ve iş insanlarının, ikinci kuşak genç hissedarların, yöneticilerin, ara kademe yöneticilerin ve gelecek vadeden yönetici adaylarının; kişisel ve mesleki gelişimlerine ve kurumsal yönetim anlayışının geliştirilmesine yönelik eğitim vermek için DÖSİAD Akademi’yi başlattı. İLK DERSE YOĞUN KATILIM Proje kapmasında ‘İletişim Becerileri’ başlıklı ilk eğitim hafta sonu dernek binasında verildi. Katılımın yüksek olduğu eğitime, dernek üyesi şirketlerin temsilcileri, genç yönetim kurulu üyeleri ve her kademeden şirket yöneticileri katıldı. Geçtiğimiz yıl dernek üyeleri ile yapılan eğitim ihtiyaç analizi ile belirlenen ve üyelerin talep ve beklentileri doğrultusunda planlanan kişisel gelişim eğitimlerine yıl içinde devam edilecek. EĞİTİMLER DEVAM EDECEK DÖSİAD Akademi’nin önemli bir proje olduğunu belirten Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, “Hem üyelerimizi, hem de üyelerimizin yöneticilerinin kendilerini geliştirmeleri için bu projeyi başlattık. Akademide dönemsel olarak farklı konularda eğitimler verilecek” diye konuştu.
Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (DÖSİAD) bünyesinde başlattığı 'DÖSİAD Akademi'de ilk ders 'İletişim Becerileri' başlığı ile verildi. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, eğitimde iletişim becerileri, etkili iletişim, iletişim engelleri, iş ve meslek hayatında iletişim konularının el alındığı eğitimlerin dönemsel olarak devam edeceğini söyledi.

haberimizvar.net- DÖSİAD’ın kendi bünyesinde başlattığı ‘ DÖSİAD Akademi’ ilk dersini ‘İletişim Becerileri’ başlığı altında verdi. Eğitimde; iletişim becerileri, etkili iletişim, iletişim engelleri, iş ve meslek hayatında iletişim konuları ele alındı. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer eğitimlerin dönemsel olarak devam edeceğini söyledi

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, yeni bir projeye imza attı.  14 yıl önce kurulan ve yurtiçi yurt dışı birçok başarılı çalışmaya imza atan Gültekin Gencer başkanlığındaki DÖSİAD, dernek üyesi sanayici ve iş insanlarının, ikinci kuşak genç hissedarların, yöneticilerin, ara kademe yöneticilerin ve gelecek vadeden yönetici adaylarının; kişisel ve mesleki gelişimlerine ve kurumsal yönetim anlayışının geliştirilmesine yönelik eğitim vermek için DÖSİAD Akademi’yi başlattı.

İLK DERSE YOĞUN KATILIM
Proje kapmasında ‘İletişim Becerileri’ başlıklı ilk eğitim hafta sonu dernek binasında verildi. Katılımın yüksek olduğu eğitime, dernek üyesi şirketlerin temsilcileri, genç yönetim kurulu üyeleri ve her kademeden şirket yöneticileri katıldı. Geçtiğimiz yıl dernek üyeleri ile yapılan eğitim ihtiyaç analizi ile belirlenen ve üyelerin talep ve beklentileri doğrultusunda planlanan kişisel gelişim eğitimlerine yıl içinde devam edilecek.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
DÖSİAD Akademi’nin önemli bir proje olduğunu belirten Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, “Hem üyelerimizi, hem de üyelerimizin yöneticilerinin kendilerini geliştirmeleri için bu projeyi başlattık. Akademide dönemsel olarak farklı konularda eğitimler verilecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.