DP Özer ve Öztürk'ü açıkladı

SİYASET 06.02.2024 - 15:21, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:21
 

DP Özer ve Öztürk'ü açıkladı

CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer Demokrat Parti'den (DP) Kumluca Belediye Başkan Adayı oldu. Demokrat Parti Fatih Öztürk'ü de Akseki Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

haberinizvar.net- Demokrat Parti'de(DP)Kumluca ve Akseki Belediye Başkan Adayları açıklandı. İl Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'in Kumluca, Fatih Öztürk'ün ise Akseki Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. CHP'den ayrılarak Demokrat Parti'ye katılan Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'e parti rozetini takan DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, "Aydın Özer'le Kumluca, Kaan Osman Sarıoğlu ile Finike ve bugün adaylığını açıkladığımız Fatih Öztürk'le Akseki Belediye Başkanlığı seçimlerinde iddialıyız" dedi.  Antalya'nın Demokrat Parti'nin önemli bir kalesi olduğunu vurgulayan Mahmut Çil, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerinde Demokrat Parti'nin oylarını artırarak sürpriz yapacağını ve 3 belediye başkanlığını da kazanacağını söyledi.        
CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer Demokrat Parti'den (DP) Kumluca Belediye Başkan Adayı oldu. Demokrat Parti Fatih Öztürk'ü de Akseki Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

haberinizvar.net- Demokrat Parti'de(DP) Kumluca ve Akseki Belediye Başkan Adayları açıklandı. İl Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'in Kumluca, Fatih Öztürk'ün ise Akseki Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

CHP'den ayrılarak Demokrat Parti'ye katılan Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'e parti rozetini takan DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, "Aydın Özer'le Kumluca, Kaan Osman Sarıoğlu ile Finike ve bugün adaylığını açıkladığımız Fatih Öztürk'le Akseki Belediye Başkanlığı seçimlerinde iddialıyız" dedi.  Antalya'nın Demokrat Parti'nin önemli bir kalesi olduğunu vurgulayan Mahmut Çil, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerinde Demokrat Parti'nin oylarını artırarak sürpriz yapacağını ve 3 belediye başkanlığını da kazanacağını söyledi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.