DP'den Özer'e Kumluca teklifi

SİYASET 16.01.2024 - 16:51, Güncelleme: 16.01.2024 - 16:51
 

DP'den Özer'e Kumluca teklifi

Siyaset kulislerinde bomba etkisi yaratacak son haber Kumluca'dan geldi. Demokrat Parti(DP)Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP önceki dönem Antalya Milletvekili Aydın Özer'e Kumluca belediye başkan adaylığı teklifinde bulundu. Aydın Özer'in düşünmek için süre istediği bildiriliyor.

haberimizvar.net- Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken, siyaset kulisleri de iyice hareketlendi, belediye başkan adaylıkları konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanmaya başlandı. Siyaset kulislerine yansıyan son bilgilere göre, Demokrat Parti(DP)Genel Başkanı Gültekin Uysal Başkanı Gültekin Uysal, CHP Antalya önceki dönem milletvekili ve Kumluca belediye başkan aday adayı Aydın Özer'e Kumluca belediye başkan adaylığı teklifinde bulundu. Uysal'ın teklifinin ardından Aydın Özer ile DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil bir görüşme yaptı. Demokrat Parti'nin kendisine Kumluca .belediye başkan adaylığı önerisinde bulunduğunu doğrulayan Aydın Özer, " Arkadaşlarla bir durum değerlendirmesi yapacağız. Ben kazanamayacağım bir seçime girmem, daha süre uzun, 20 Şubat'a kadar zaman var. Arkadaşlarla değerlendirip elbette bir karar vereceğiz" dedi. Demokrat Parti dışında Zafer Partisi ve Demokratik Sol Parti'den de adaylık teklifi aldığını belirten Aydın Özer, acele etmeden, her şeyi enine boyuna değerlendirip bir karar vereceğini ve kararını kamuoyu ile paylaşacağını söyledi. CHP ÖRGÜTÜ DİKEN ÜSTÜNDE Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun CHP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmesinin partide huzursuzluk ve umutsuzluk yarattığını ileri süren Aydın Özer, "Kumluca'da seçimi Mustafa Köleoğlu ile kaybedeceğimizi CHP Genel Merkezi'ne bir türlü anlatamadık. Parti Örgütü diken üstünde, moral motivasyonu büyük ölçüde düştü. Arkadaşlarla yaptığımız istişarelerde şimdilik partiden istifa etmenin doğru yöntem olmadığını, gelişmeleri biraz daha izlemek gerektiğini söylüyoruz. Arkadaşlara daha vaktimizin olduğunu, 20 Şubat'a kadar bazı şeylerin değişebileceğini, bunun için de fevri hareket etmenin CHP'ye zarar vereceğini sürekli olarak söylüyoruz. Şimdilik beklemedeyiz, yarınlar ne getirir her birlikte göreceğiz" dedi..
Siyaset kulislerinde bomba etkisi yaratacak son haber Kumluca'dan geldi. Demokrat Parti(DP)Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP önceki dönem Antalya Milletvekili Aydın Özer'e Kumluca belediye başkan adaylığı teklifinde bulundu. Aydın Özer'in düşünmek için süre istediği bildiriliyor.

haberimizvar.net- Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken, siyaset kulisleri de iyice hareketlendi, belediye başkan adaylıkları konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanmaya başlandı. Siyaset kulislerine yansıyan son bilgilere göre, Demokrat Parti(DP)Genel Başkanı Gültekin Uysal Başkanı Gültekin Uysal, CHP Antalya önceki dönem milletvekili ve Kumluca belediye başkan aday adayı Aydın Özer'e Kumluca belediye başkan adaylığı teklifinde bulundu.

Uysal'ın teklifinin ardından Aydın Özer ile DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil bir görüşme yaptı. Demokrat Parti'nin kendisine Kumluca .belediye başkan adaylığı önerisinde bulunduğunu doğrulayan Aydın Özer, " Arkadaşlarla bir durum değerlendirmesi yapacağız. Ben kazanamayacağım bir seçime girmem, daha süre uzun, 20 Şubat'a kadar zaman var. Arkadaşlarla değerlendirip elbette bir karar vereceğiz" dedi.

Demokrat Parti dışında Zafer Partisi ve Demokratik Sol Parti'den de adaylık teklifi aldığını belirten Aydın Özer, acele etmeden, her şeyi enine boyuna değerlendirip bir karar vereceğini ve kararını kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

CHP ÖRGÜTÜ DİKEN ÜSTÜNDE

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun CHP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmesinin partide huzursuzluk ve umutsuzluk yarattığını ileri süren Aydın Özer, "Kumluca'da seçimi Mustafa Köleoğlu ile kaybedeceğimizi CHP Genel Merkezi'ne bir türlü anlatamadık. Parti Örgütü diken üstünde, moral motivasyonu büyük ölçüde düştü. Arkadaşlarla yaptığımız istişarelerde şimdilik partiden istifa etmenin doğru yöntem olmadığını, gelişmeleri biraz daha izlemek gerektiğini söylüyoruz. Arkadaşlara daha vaktimizin olduğunu, 20 Şubat'a kadar bazı şeylerin değişebileceğini, bunun için de fevri hareket etmenin CHP'ye zarar vereceğini sürekli olarak söylüyoruz. Şimdilik beklemedeyiz, yarınlar ne getirir her birlikte göreceğiz" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.