Dreamword 7. otelini Kumköy'de açıyor

TURİZM 26.09.2023 - 11:46, Güncelleme: 26.09.2023 - 11:46
 

Dreamword 7. otelini Kumköy'de açıyor

Dreamworld Hotels, Side-Kumköy’de yapımı devam eden otelini 2024 yılında açmaya hazırlanıyor.

haberimizvar.net- Optimal Turizm Sanayi Ticaret A.Ş. bünyesindeki Dreamworld Hotels yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Side Turizm Bölgesinin en büyük otel zincirlerinden biri haline gelen Gurup Dreamworld Hotels, yapımı süren Side Kumköy’deki 5 yıldızlı Dream Fun World Oteli 2024’te açılacak. Dreamworld hotels Genel Koordinatörü Ali Asgar Gürbüz, Yapımı süren yeni otelin 600 odalı olacağını belirterek, ‘’Yeni 5 yıldızlı Dream Fun World otelimiz aile oteli ve eğlence içeriği bol olacak. Side’de fark yaratacak. Marka değerimizi daha da artıracağız. Avrupa’da tercih edilen bir otel grubu olduk. Yeni açılacak otel ile birlikte 3 bin oda kapasitesine ulaşacağız’’ dedi.
Dreamworld Hotels, Side-Kumköy’de yapımı devam eden otelini 2024 yılında açmaya hazırlanıyor.

haberimizvar.net- Optimal Turizm Sanayi Ticaret A.Ş. bünyesindeki Dreamworld Hotels yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Side Turizm Bölgesinin en büyük otel zincirlerinden biri haline gelen Gurup Dreamworld Hotels, yapımı süren Side Kumköy’deki 5 yıldızlı Dream Fun World Oteli 2024’te açılacak.

Dreamworld hotels Genel Koordinatörü Ali Asgar Gürbüz, Yapımı süren yeni otelin 600 odalı olacağını belirterek, ‘’Yeni 5 yıldızlı Dream Fun World otelimiz aile oteli ve eğlence içeriği bol olacak. Side’de fark yaratacak. Marka değerimizi daha da artıracağız. Avrupa’da tercih edilen bir otel grubu olduk. Yeni açılacak otel ile birlikte 3 bin oda kapasitesine ulaşacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.