DTO'da Çetin yeniden başkan seçildi

EKONOMİ 07.11.2022 - 11:53, Güncelleme: 07.11.2022 - 11:53
 

DTO'da Çetin yeniden başkan seçildi

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya’da seçim süreci tamamlandı. Mevcut başkan Ahmet Çetin 306 oy alarak güven tazeledi.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen seçimlerde, mavi liste ile seçime katılan mevcut başkan Ahmet Çetin 306 oy alarak açık ara farkla seçimlerin kazananı oldu. Üyelerin 7 sandıkta  oy kullandığı seçimde, toplam seçim sonuçlarına göre adaylardan Ahmet Çetin 306, Bekir İnanç Kendiroğlu 166 ve Levent Arslan 55 oy aldı. Yeniden İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı seçilen Ahmet Çetin Deniz , “4 Nisan 2018 yılında ilk defa bizi göreve getirdi üyelerimiz,  bugün bir daha göreve getirdiler. Bunun için daha çok çalışıp üyelerimizin isteklerini yerine getirmeye çalışacağız ekip olarak. Ben öncelikle sayın Genel Başkanım Tamer Başkan’a saygılarımı iletiyorum. Kendisiyle 4,5 yıl çalışmamızda ve buraya geldiğinde de deklare etti. ‘ Ahmet Başkan çok uğraştı Antalya için’ dedi. Sağ olsun, ona buradan teşekkür ediyorum. “ dedi.   
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya’da seçim süreci tamamlandı. Mevcut başkan Ahmet Çetin 306 oy alarak güven tazeledi.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen seçimlerde, mavi liste ile seçime katılan mevcut başkan Ahmet Çetin 306 oy alarak açık ara farkla seçimlerin kazananı oldu. Üyelerin 7 sandıkta  oy kullandığı seçimde, toplam seçim sonuçlarına göre adaylardan Ahmet Çetin 306, Bekir İnanç Kendiroğlu 166 ve Levent Arslan 55 oy aldı.

Yeniden İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı seçilen Ahmet Çetin Deniz , “4 Nisan 2018 yılında ilk defa bizi göreve getirdi üyelerimiz,  bugün bir daha göreve getirdiler. Bunun için daha çok çalışıp üyelerimizin isteklerini yerine getirmeye çalışacağız ekip olarak. Ben öncelikle sayın Genel Başkanım Tamer Başkan’a saygılarımı iletiyorum. Kendisiyle 4,5 yıl çalışmamızda ve buraya geldiğinde de deklare etti. ‘ Ahmet Başkan çok uğraştı Antalya için’ dedi. Sağ olsun, ona buradan teşekkür ediyorum. “ dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.