Düğünde erkenden yer tuttu

GÜNDEM 24.08.2019 - 21:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Düğünde erkenden yer tuttu

AESOB seçimlerinde uzun yıllardır başkanlık yaptığı Büfeciler Odası’ndan değil Şoförler Odası’ndan başkan adayı olacağı konuşulan Adlıhan Dere’nin bir taksi sahibinin düğününe erkenden gelip yer tutması espri konusu oldu

haberimizvar.net Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nin (AESOB) seçimleri 2022’de yapılacak, ama başkanlık hesapları şimdiden başladı. Şu an AESOB başkanlığını ve uzun yıllardır birliğe bağlı Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler ve Kuruyemişçiler Odası başkanlığını yürüten Adlıhan Dere’nin önümüzdeki süreçte kendi odasından değil Şoförler Odası’ndan başkan adayı olmayı düşündüğü ileri sürülüyor. TAKSİCİ DÜĞÜNÜNDEN POZLAR Adlıhan Dere’nin sosyal medyada paylaştığı düğün fotoğrafları bu söylentilerin yeniden canlanmasına yol açarken, espri konusu da yapıldı. Taksi sahibi Hasan Köle’nin kızı Yeşim ve Veysel’in düğün merasimine katıldığını belirten Dere, evlenen çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Adlıhan Dere’nin paylaştığı fotoğrafta düğün salonunun boş olması, “Şoförler Odası’na aday olunca taksici düğününe düğün sahibinden önce gidip yer kapmış” esprileri yapıldı.  
AESOB seçimlerinde uzun yıllardır başkanlık yaptığı Büfeciler Odası’ndan değil Şoförler Odası’ndan başkan adayı olacağı konuşulan Adlıhan Dere’nin bir taksi sahibinin düğününe erkenden gelip yer tutması espri konusu oldu

haberimizvar.net Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nin (AESOB) seçimleri 2022’de yapılacak, ama başkanlık hesapları şimdiden başladı. Şu an AESOB başkanlığını ve uzun yıllardır birliğe bağlı Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler ve Kuruyemişçiler Odası başkanlığını yürüten Adlıhan Dere’nin önümüzdeki süreçte kendi odasından değil Şoförler Odası’ndan başkan adayı olmayı düşündüğü ileri sürülüyor.

TAKSİCİ DÜĞÜNÜNDEN POZLAR

Adlıhan Dere’nin sosyal medyada paylaştığı düğün fotoğrafları bu söylentilerin yeniden canlanmasına yol açarken, espri konusu da yapıldı. Taksi sahibi Hasan Köle’nin kızı Yeşim ve Veysel’in düğün merasimine katıldığını belirten Dere, evlenen çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Adlıhan Dere’nin paylaştığı fotoğrafta düğün salonunun boş olması, “Şoförler Odası’na aday olunca taksici düğününe düğün sahibinden önce gidip yer kapmış” esprileri yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.