Düğünden cenazeye

ASAYİŞ 06.11.2023 - 12:45, Güncelleme: 06.11.2023 - 12:45
 

Düğünden cenazeye

Antalya’da düğün dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki kuzenin cenazeleri aileleri tarafından teslim alındı.

haberimizvar.net- Korkunç kaza gece saat 01.00 sularında Aksu ilçesi Fatih Mahallesi Isparta Caddesi üzerinde Antalya - Isparta karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Murat Temirtaş (22) yönetimindeki 07 BKY 384 plakalı otomobil, şehir merkezine seyir halinde olan A.Ç.’nin kullandığı 07 NJP 88 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada otomobil hurdaya dönerken kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri Murat Temirtaş ile kuzeni Seyfettin Temirtaş (18)’in hayatlarını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Hilmi Partal ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Cenazeler olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Diğer taraftan kazadan önce Murat Temirtaş’ın annesi ile telefonda konuştuğu “10 dakika içinde evdeyiz” dediği öğrenildi. Kazada ağır yaralanan Hilmi Partal (18)’in ise durumunun ağır olduğu ve özel bir hastanede yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ifade edildi. Cenazeler işlemlerinin ardından Manavgat’ın Beşkonak Mahallesi Çayır Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere alındı.
Antalya’da düğün dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki kuzenin cenazeleri aileleri tarafından teslim alındı.

haberimizvar.net- Korkunç kaza gece saat 01.00 sularında Aksu ilçesi Fatih Mahallesi Isparta Caddesi üzerinde Antalya - Isparta karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Murat Temirtaş (22) yönetimindeki 07 BKY 384 plakalı otomobil, şehir merkezine seyir halinde olan A.Ç.’nin kullandığı 07 NJP 88 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada otomobil hurdaya dönerken kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri Murat Temirtaş ile kuzeni Seyfettin Temirtaş (18)’in hayatlarını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Hilmi Partal ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Cenazeler olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Diğer taraftan kazadan önce Murat Temirtaş’ın annesi ile telefonda konuştuğu “10 dakika içinde evdeyiz” dediği öğrenildi. Kazada ağır yaralanan Hilmi Partal (18)’in ise durumunun ağır olduğu ve özel bir hastanede yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ifade edildi. Cenazeler işlemlerinin ardından Manavgat’ın Beşkonak Mahallesi Çayır Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.