DÜMEN TEZGAHLARINIZI yazmadığımı mı düşünüyorsunuz?

YEREL 07.08.2023 - 12:30, Güncelleme: 07.08.2023 - 14:47
 

DÜMEN TEZGAHLARINIZI yazmadığımı mı düşünüyorsunuz?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek whatsapp durumundan Antalya’ya seslendi.

haberimizvar.net- Oğlu Gökhan Böcek’le ilgili haberlerin kamuoyunda duyulmasının ardından whatsApp hesabındaki fotoğrafı değiştiren ve durumunu değiştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dikkatleri yine üzerine çekti. Çok mutlu, gülen profil fotoğrafının altında yer alan durumda ise, “Ben ne iyiliği ne kötülüğü unuturum, çevirdiğiniz yalan dümen tezgahları yazmadığımı mı düşünüyorsunuz. Herşeyin bir zamanı vakti var.” diyerek, Antalyalılara mesaj verdi. Böcek’in paylaştığı sözlerin sosyal medyada herkes tarafından kullanılan ve kimin tarafından yazıldığı belli olmayan anonim şiir olduğu öğrenildi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek whatsapp durumundan Antalya’ya seslendi.

haberimizvar.net- Oğlu Gökhan Böcek’le ilgili haberlerin kamuoyunda duyulmasının ardından whatsApp hesabındaki fotoğrafı değiştiren ve durumunu değiştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dikkatleri yine üzerine çekti.

Çok mutlu, gülen profil fotoğrafının altında yer alan durumda ise, “Ben ne iyiliği ne kötülüğü unuturum, çevirdiğiniz yalan dümen tezgahları yazmadığımı mı düşünüyorsunuz. Herşeyin bir zamanı vakti var.” diyerek, Antalyalılara mesaj verdi. Böcek’in paylaştığı sözlerin sosyal medyada herkes tarafından kullanılan ve kimin tarafından yazıldığı belli olmayan anonim şiir olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.