Dün çay bahçesiydi, bugün konteyner kondu

YEREL 12.10.2023 - 12:15, Güncelleme: 12.10.2023 - 12:15
 

Dün çay bahçesiydi, bugün konteyner kondu

Konyaaltı'nın Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi'nde Konyaaltı Belediye Meclisi eski Üyesi Özhan Sade'nin kayınpederi Hasan Mehrican'ın sahibi olduğu ve imar planında çay bahçesi olarak görünen alana 2 konteyner konularak günü birlik konaklama tesisine dönüştürülmesi tepkiyle karşılandı.

haberimizvar.net- Konyaaltı'nda bir garip olay daha.. Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi'nde Konyaaltı Belediye Meclisi eski üyesi, eski muhtar Özhan Sade'nin kayınpederi Hasan Mertcan'ın sahibi olduğu ve imar planında çay bahçesi olan alana 2 konteyner yerleştirilerek, günü birlik konaklama tesisine dönüştürülmesi tepkiyle karşılandı. Konyaaltı Belediyesi hizmet binasına çok yakın olan alana yerleştirilen konteynerin dayalı döşeli hale getirilerek Hasan Mehrican ailesinin günübirlik konaklama tesisini aile işletmesi olarak çalıştırdığı, yerli ve yabancı tatilcilere piyasa fiyatlarıyla kiralandığı, dilerlerse konaklayan tatilcilere yeme içme hizmeti de verildiği ileri sürülüyor. Konyaaltı Belediye Meclisi eski üyesi, eski muhtar Özhan Sade'nin akrabalarının imar planında çay bahçesi olarak görünen, bitişiğinde Belediye Semt Spor Tesisi Alanı ve park bulunan arazinin konteynerler yerleştirilerek ticari işletmeye çevrilmesine çok yakınında bulunan Konyaaltı Belediyesi'nin göz yumması ise tepkileri daha da artırdı.
Konyaaltı'nın Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi'nde Konyaaltı Belediye Meclisi eski Üyesi Özhan Sade'nin kayınpederi Hasan Mehrican'ın sahibi olduğu ve imar planında çay bahçesi olarak görünen alana 2 konteyner konularak günü birlik konaklama tesisine dönüştürülmesi tepkiyle karşılandı.

haberimizvar.net- Konyaaltı'nda bir garip olay daha.. Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi'nde Konyaaltı Belediye Meclisi eski üyesi, eski muhtar Özhan Sade'nin kayınpederi Hasan Mertcan'ın sahibi olduğu ve imar planında çay bahçesi olan alana 2 konteyner yerleştirilerek, günü birlik konaklama tesisine dönüştürülmesi tepkiyle karşılandı.

Konyaaltı Belediyesi hizmet binasına çok yakın olan alana yerleştirilen konteynerin dayalı döşeli hale getirilerek Hasan Mehrican ailesinin günübirlik konaklama tesisini aile işletmesi olarak çalıştırdığı, yerli ve yabancı tatilcilere piyasa fiyatlarıyla kiralandığı, dilerlerse konaklayan tatilcilere yeme içme hizmeti de verildiği ileri sürülüyor. Konyaaltı Belediye Meclisi eski üyesi, eski muhtar Özhan Sade'nin akrabalarının imar planında çay bahçesi olarak görünen, bitişiğinde Belediye Semt Spor Tesisi Alanı ve park bulunan arazinin konteynerler yerleştirilerek ticari işletmeye çevrilmesine çok yakınında bulunan Konyaaltı Belediyesi'nin göz yumması ise tepkileri daha da artırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.