Dün vekiliydi bugün rakibi

YEREL 16.08.2023 - 12:56, Güncelleme: 16.08.2023 - 12:56
 

Dün vekiliydi bugün rakibi

CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, gözünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna dikti. Adaylığını açıklamak için ekip oluşturan Hacıarifoğlu, önümüzdeki günlerde büyükşehir belediye başkan adaylığını açıklayacak.

haberimizvar.net-  Önceki dönem ANSİAD Başkanı olan, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Muhittin Böcek’e rakip olmak için çalışmalara başladı.  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “İkinci Yaşam- Siyaset ve İhanet” adlı kitabında o dönemde Başkanvekili olan Hacıarifoğlu’nu, hasta yatağında kendisini İçişleri Bakanlığı'na şikâyet etmekle suçlamıştı. Hacıarifoğlu ise daha sonradan verdiği bir röportajda Böcek’,i kendisinin şikâyet etmediğini söylemişti. Siyasi dostlukları Böcek’in hastalığı döneminde biten Hacıarifoğlu, şimdilerde başkan vekili olarak oturduğu koltuğa aday olmak için ekip oluşturmaya başladığı öğrenildi. Hacıarifoğlu’nun önümüzdeki günlerde CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.  
CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, gözünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna dikti. Adaylığını açıklamak için ekip oluşturan Hacıarifoğlu, önümüzdeki günlerde büyükşehir belediye başkan adaylığını açıklayacak.

haberimizvar.net-  Önceki dönem ANSİAD Başkanı olan, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Muhittin Böcek’e rakip olmak için çalışmalara başladı. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “İkinci Yaşam- Siyaset ve İhanet” adlı kitabında o dönemde Başkanvekili olan Hacıarifoğlu’nu, hasta yatağında kendisini İçişleri Bakanlığı'na şikâyet etmekle suçlamıştı. Hacıarifoğlu ise daha sonradan verdiği bir röportajda Böcek’,i kendisinin şikâyet etmediğini söylemişti. Siyasi dostlukları Böcek’in hastalığı döneminde biten Hacıarifoğlu, şimdilerde başkan vekili olarak oturduğu koltuğa aday olmak için ekip oluşturmaya başladığı öğrenildi. Hacıarifoğlu’nun önümüzdeki günlerde CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.