Dünya Antalya'da yürüyecek!

YEREL 12.01.2024 - 15:57, Güncelleme: 12.01.2024 - 15:57
 

Dünya Antalya'da yürüyecek!

Antalya 21 Nisan'da 65 ülkeden 750 sporcunun katılacağı 'Dünya ürüyüş Takımları Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Şampiyonunun tanıtım toplantısında konuşan Vali Hulusi Şahin, organizasyonun Antalya'nın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya, Nisan ayında çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası, 21 Nisan'da EXPO 2016 alanında gerçekleştirilecek. Yürüyüş dalında 65 ülkeden 750 sporcunun katılacağı ve Dünya Atletizm Birliği'nin en önemli organizasyonları arasında bulunan ve Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek yarışmada büyükler kadın ve erkek 20 kilometre, 20 yaş altı kadın ve erkekler 10 kilometrelik parkurda yürüyecekler. Ayrıca olimpiyat programına ilk kez dahil edilecek olan maraton karışık bayrak yarışı da düzenlenecek. Şampiyonanın tanıtımın gerçekleştirildiği toplantıda konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin, dünyanın en ünlü yürüyüşçü atletlerinin katılacağı etkinliğin Antalya'nın tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını söyledi. Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'ndeki tanıtım toplantısına Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Atletizm Federasyonu Asbaşkanı ve Dünya Atletizm Takımlar Yürüyüş Takımlar Şampiyonası CEO'su Arif Alpkılıç katıldı.
Antalya 21 Nisan'da 65 ülkeden 750 sporcunun katılacağı 'Dünya ürüyüş Takımları Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Şampiyonunun tanıtım toplantısında konuşan Vali Hulusi Şahin, organizasyonun Antalya'nın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya, Nisan ayında çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası, 21 Nisan'da EXPO 2016 alanında gerçekleştirilecek. Yürüyüş dalında 65 ülkeden 750 sporcunun katılacağı ve Dünya Atletizm Birliği'nin en önemli organizasyonları arasında bulunan ve Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek yarışmada büyükler kadın ve erkek 20 kilometre, 20 yaş altı kadın ve erkekler 10 kilometrelik parkurda yürüyecekler.

Ayrıca olimpiyat programına ilk kez dahil edilecek olan maraton karışık bayrak yarışı da düzenlenecek. Şampiyonanın tanıtımın gerçekleştirildiği toplantıda konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin, dünyanın en ünlü yürüyüşçü atletlerinin katılacağı etkinliğin Antalya'nın tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını söyledi.

Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'ndeki tanıtım toplantısına Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Atletizm Federasyonu Asbaşkanı ve Dünya Atletizm Takımlar Yürüyüş Takımlar Şampiyonası CEO'su Arif Alpkılıç katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.