Dünya çocuklarından sanatsal mesaj

GÜNDEM 23.04.2021 - 13:12, Güncelleme: 23.04.2021 - 13:12
 

Dünya çocuklarından sanatsal mesaj

Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları ve Çocuk Sanatçıları, bu yıl ikinci kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi. Etkinliğe 40 ülkeden çocuk sanatçılar barış temalı video çekerek katıldı

-haberimizvar.net- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Uluslararası Ada Ülkesi sanatçıları ve çocuk sanatçıları da katıldı. Dünyanın 40 ülkesinden çocuk sanatçılar resim, şiir ve şarkı söylerken çekilen videolarıyla barış mesajı verdi. Etkinlik kapsamında bu akşam Fransa ve Polonya’da sosyal medyada Türkiye saati ile 21.00’de canlı konser düzenlenecek. DEĞERLERİMİZİ KORUYORUZ  Etkinlik hakkında bilgi veren Uluslararası Ada Ülkesi Çocuk Sanatçıları küratörü Miray Ertuğrul, “Değişen dünya düzeni unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimiz ve pandemi ile etkilenen ve bütün dünyanın ortak sorunu olan bu yeni dönemde şunu fark ettik aslında kıtalar arasında mesafe yok bazı değerlerimizin yok olmasına sebep olan teknoloji aslında bir tek tuşla bütün dünyayı bir araya getiriyormuş. Sanat öyle bir güçtür ki ortaya kalbini koyan tüm insanların ortak  mucizesi ve  sihirli dilidir. Dünya sanatla daha güzel olacak, dünya çocuklarla daha güzel olacak; çünkü sanat tüm kalplere dokunacak” dedi.  ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ  Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları Küratörü Keziban Ertuğrul Yıldırım ise etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Yaptığımız etkinlik ile birlikte, mesafenin birlikte olmamıza engel olmayacağını  sanat ve renklerin ve müziğin gücü ile  her şeyin üstesinden daha da güçlenerek gelebileceğimizi ikanıtlmak için bu yola yol arkadaşlarımızla birlikte çıktık. Bize bu bayramı hediye eden Atamız  Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya için el ele usta sanatçılarla birlikte çocuk sanatçılar mesajlarını dünyaya ilettiler. Bize bu bayramı hediye eden Atamız Ulu Önder Gezi  Mustafa Kemal Atatürk e sonsuz şükranlarımızı sunar saygı ve rahmetle minnetle anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun”
Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları ve Çocuk Sanatçıları, bu yıl ikinci kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi. Etkinliğe 40 ülkeden çocuk sanatçılar barış temalı video çekerek katıldı

-haberimizvar.net-  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Uluslararası Ada Ülkesi sanatçıları ve çocuk sanatçıları da katıldı. Dünyanın 40 ülkesinden çocuk sanatçılar resim, şiir ve şarkı söylerken çekilen videolarıyla barış mesajı verdi. Etkinlik kapsamında bu akşam Fransa ve Polonya’da sosyal medyada Türkiye saati ile 21.00’de canlı konser düzenlenecek.

DEĞERLERİMİZİ KORUYORUZ 
Etkinlik hakkında bilgi veren Uluslararası Ada Ülkesi Çocuk Sanatçıları küratörü Miray Ertuğrul, “Değişen dünya düzeni unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimiz ve pandemi ile etkilenen ve bütün dünyanın ortak sorunu olan bu yeni dönemde şunu fark ettik aslında kıtalar arasında mesafe yok bazı değerlerimizin yok olmasına sebep olan teknoloji aslında bir tek tuşla bütün dünyayı bir araya getiriyormuş. Sanat öyle bir güçtür ki ortaya kalbini koyan tüm insanların ortak  mucizesi ve  sihirli dilidir. Dünya sanatla daha güzel olacak, dünya çocuklarla daha güzel olacak; çünkü sanat tüm kalplere dokunacak” dedi. 
ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ 

Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları Küratörü Keziban Ertuğrul Yıldırım ise etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Yaptığımız etkinlik ile birlikte, mesafenin birlikte olmamıza engel olmayacağını  sanat ve renklerin ve müziğin gücü ile  her şeyin üstesinden daha da güçlenerek gelebileceğimizi ikanıtlmak için bu yola yol arkadaşlarımızla birlikte çıktık. Bize bu bayramı hediye eden Atamız  Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya için el ele usta sanatçılarla birlikte çocuk sanatçılar mesajlarını dünyaya ilettiler. Bize bu bayramı hediye eden Atamız Ulu Önder Gezi  Mustafa Kemal Atatürk e sonsuz şükranlarımızı sunar saygı ve rahmetle minnetle anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.