Dur durak bilmiyor

SİYASET 15.02.2024 - 16:18, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:18
 

Dur durak bilmiyor

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz seçim çalışmalarını hızlı bir tempoda sürdürüyor. Kepez'i karış karış gezen Teomanpaşa Mahallesi'nde ve Mısır Çarşısı'nda su baskınlarından zarar gören ev ve işyerlerini inceleyen Kocagöz, "Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmaları kapsamında Kepez'i karış karış geziyor, sorunları tespit ediyor, Kepezli vatandaşlara sorunların çözümüne ilişkin projelerini anlatıyor. Antalya'da hayatı durma noktasına getiren sel felaketinde zarar gören vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Mesut Kocagöz, Kepez'de Teomanpaşa Mahallesi ile Mısır Çarşısı'nda su baskınlarından zarar gören ev ve işyerlerinde incelemelerde bulundu. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın düzenlediği programa da  katılan CHP Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, şoför esnafı ile görüşerek sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı  Mehmet Ali Alkan ve yönetimi ile şoför esnafına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Kocagöz, "Kepez'imiz için hedeflerimizi paylaştık" dedi. Seçim kampanyasında dur durak bilmeden çalışan Mesut Kocagöz, Salı Grubu'nun düzenlediği toplantıya CHP Antalya İl Başkanı ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte katıldı. Kocagöz, Salı Grubu'nun toplantısıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kepez'imiz için fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli bir toplantı gerçekleştirdik" diye konuştu.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz seçim çalışmalarını hızlı bir tempoda sürdürüyor. Kepez'i karış karış gezen Teomanpaşa Mahallesi'nde ve Mısır Çarşısı'nda su baskınlarından zarar gören ev ve işyerlerini inceleyen Kocagöz, "Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmaları kapsamında Kepez'i karış karış geziyor, sorunları tespit ediyor, Kepezli vatandaşlara sorunların çözümüne ilişkin projelerini anlatıyor. Antalya'da hayatı durma noktasına getiren sel felaketinde zarar gören vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Mesut Kocagöz, Kepez'de Teomanpaşa Mahallesi ile Mısır Çarşısı'nda su baskınlarından zarar gören ev ve işyerlerinde incelemelerde bulundu.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın düzenlediği programa da  katılan CHP Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, şoför esnafı ile görüşerek sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı  Mehmet Ali Alkan ve yönetimi ile şoför esnafına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Kocagöz, "Kepez'imiz için hedeflerimizi paylaştık" dedi. Seçim kampanyasında dur durak bilmeden çalışan Mesut Kocagöz, Salı Grubu'nun düzenlediği toplantıya CHP Antalya İl Başkanı ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte katıldı. Kocagöz, Salı Grubu'nun toplantısıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kepez'imiz için fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli bir toplantı gerçekleştirdik" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.