Durmuş Yılmaz Anttalks'ın konuğu oluyor

YEREL 22.02.2024 - 13:25, Güncelleme: 22.02.2024 - 13:32
 

Durmuş Yılmaz Anttalks'ın konuğu oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliğine Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz konuk konuşmacı olarak katılıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Anttalks etkinliğine Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz konuk oluyor. 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da AKM'de gerçekleştirilecek olan 'Ekonomi ve Cumhuriyet' konulu etkinlikte Durmuş Yılmaz, fikirlerini yaşama dair deneyimlerini Antalyalılara paylaşacak. 2006-2011 yıllarında Merkez Bankası Başkanı olarak görev yapan ekonomist, bürokrat ve siyasetçi Durmuş Yılmaz, görev yaptığı dönemde başarılı çalışmalara imza atmıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Anttalks söyleşileri kapsamında 29 Şubat Perşembe günü Prof. Dr. Naci Görür, 2 Mart Cumartesi günü Prof. Dr. İlber Ortaylı, 24 Mart Pazar günü ise Bedreddin Dalan Antalyalılarla bir ardaya gelecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliğine Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz konuk konuşmacı olarak katılıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Anttalks etkinliğine Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz konuk oluyor. 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da AKM'de gerçekleştirilecek olan 'Ekonomi ve Cumhuriyet' konulu etkinlikte Durmuş Yılmaz, fikirlerini yaşama dair deneyimlerini Antalyalılara paylaşacak. 2006-2011 yıllarında Merkez Bankası Başkanı olarak görev yapan ekonomist, bürokrat ve siyasetçi Durmuş Yılmaz, görev yaptığı dönemde başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Anttalks söyleşileri kapsamında 29 Şubat Perşembe günü Prof. Dr. Naci Görür, 2 Mart Cumartesi günü Prof. Dr. İlber Ortaylı, 24 Mart Pazar günü ise Bedreddin Dalan Antalyalılarla bir ardaya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.