Düşler sergisi sanatseverlerle buluştu

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2023 - 16:34, Güncelleme: 14.10.2023 - 16:34
 

Düşler sergisi sanatseverlerle buluştu

Antalya'da yaşayan ressam Zehra Sözeyataroğlu, yılların birikimi olan eserlerini, 'Düşler' adını verdiği kişisel resim sergisinde sanatseverlerin beğenisine sundu.

haberimizvar.net- Fikret Otyam Parkı'ndaki Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, yönetim kurulu üyeleri, ressam Zehra Sözeyataroğlu birlikte kesti.  ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, "Zehra Sözeyataroğlu, uzun yıllardır renkler dünyasının içinde yaşayan bir sanatçımız. Eserlerinin bazılarını karma sergilerde görüp beğendik. Bugün ise birçoğunu kişisel sergisinde bizlerle paylaştı. Sanatçımızın heyecanına, mutluluğuna hep birlikte ortak olduk" dedi, başarını çalışmalarından dolayı kutladı. YARDIM SERGİLERİNE KATILDI İstanbul'da doğup büyüyen, yaşamını Antalya'da sürdüren ressam Zehra Sözeyataroğlu düşlerini, hayallerini, özlemlerini tuvallere farklı bir teknikle aktarıyor. Sözeyataroğlu, eserleriyle Antalya, Samsun ve Hatay'da zihinsel engelli çocuklar yararına açılan birçok karma sergilere de katılmıştı.  RENKLER ARASINDA YAŞAM Gençlik döneminde resim sanatına kara kalem çizimiyle başladığını, daha sonra da ünlü ressamların atölyelerinde eğitim aldığını ifade eden Zehra Sözeyataroğlu, "İlk yağlıboya tablomun üzerimde yarattığı heyecanı, coşkuyu, mutluluğu hiç unutamıyorum. Ortaya çıkardığım her tablo heyecanıma heyecan kattı, renkler arasında yaşamayı öğretti" diye konuştu. Ressam Sözeyataroğlu'un yağlıboya ve akrilik boya çalışması 30 eserinin yer aldığı sergiye sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.
Antalya'da yaşayan ressam Zehra Sözeyataroğlu, yılların birikimi olan eserlerini, 'Düşler' adını verdiği kişisel resim sergisinde sanatseverlerin beğenisine sundu.

haberimizvar.net- Fikret Otyam Parkı'ndaki Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, yönetim kurulu üyeleri, ressam Zehra Sözeyataroğlu birlikte kesti. 

ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, "Zehra Sözeyataroğlu, uzun yıllardır renkler dünyasının içinde yaşayan bir sanatçımız. Eserlerinin bazılarını karma sergilerde görüp beğendik. Bugün ise birçoğunu kişisel sergisinde bizlerle paylaştı. Sanatçımızın heyecanına, mutluluğuna hep birlikte ortak olduk" dedi, başarını çalışmalarından dolayı kutladı.

YARDIM SERGİLERİNE KATILDI

İstanbul'da doğup büyüyen, yaşamını Antalya'da sürdüren ressam Zehra Sözeyataroğlu düşlerini, hayallerini, özlemlerini tuvallere farklı bir teknikle aktarıyor. Sözeyataroğlu, eserleriyle Antalya, Samsun ve Hatay'da zihinsel engelli çocuklar yararına açılan birçok karma sergilere de katılmıştı. 

RENKLER ARASINDA YAŞAM

Gençlik döneminde resim sanatına kara kalem çizimiyle başladığını, daha sonra da ünlü ressamların atölyelerinde eğitim aldığını ifade eden Zehra Sözeyataroğlu, "İlk yağlıboya tablomun üzerimde yarattığı heyecanı, coşkuyu, mutluluğu hiç unutamıyorum. Ortaya çıkardığım her tablo heyecanıma heyecan kattı, renkler arasında yaşamayı öğretti" diye konuştu.

Ressam Sözeyataroğlu'un yağlıboya ve akrilik boya çalışması 30 eserinin yer aldığı sergiye sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.