Duygusal anlar

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2024 - 14:07, Güncelleme: 18.03.2024 - 14:07
 

Duygusal anlar

Antalya'da Uncalı Şehitliği'nde düzenlenen 18 Mart Şehitler Günü Anma' programında şehit yakınları duygusal anlar yaşadı. Şehitlik Özel Defteri'ni imzalayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, şehit kabirlerine karanfil bıraktı, şehit yakınları ile görüştü.

haberimizvar.net- Antalya'da '18 Mart Şehitler Günü Anma' programı Uncalı Şehitliği'nde yapıldı. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in şehitlikteki anıta çelenk sunumuyla tören başladı. Törene katılanlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. Saygı atışının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Vali Şahin şehitlik özel defterini imzaladı. Vali Şahin, deftere şunları yazdı: "İstiklalimizin muhafızı, istikbalimizin nişanesi Aziz Şehitlerimiz; Sizler, gönüllerinizde vatan sevgisi, yüreklerinizde millet aşkıyla bu toprakları bizlere miras bıraktınız. Sizlerin sayesinde devletimiz payidar, bayrağımız hür, ezanımız gür. Hiç şüpheniz olmasın ki, emanetiniz emin ellerdedir. Sizlerin inancınız, cesaretiniz, iradeniz ve mücadelenizden ilham alarak birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde vatanımıza sahip çıkacak, Türkiye yüzyılının yarınlarını inşa ve ihya için çalışacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi ve bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Vali Şahin ile beraberindekiler, şehit kabirlerine karanfil bırakıp şehit yakınlarıyla görüştü. Törende şehit yakınları kabirde duygusal anlar yaşadı.
Antalya'da Uncalı Şehitliği'nde düzenlenen 18 Mart Şehitler Günü Anma' programında şehit yakınları duygusal anlar yaşadı. Şehitlik Özel Defteri'ni imzalayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, şehit kabirlerine karanfil bıraktı, şehit yakınları ile görüştü.

haberimizvar.net- Antalya'da ' 18 Mart Şehitler Günü Anma' programı Uncalı Şehitliği'nde yapıldı. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in şehitlikteki anıta çelenk sunumuyla tören başladı. Törene katılanlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. Saygı atışının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Vali Şahin şehitlik özel defterini imzaladı.

Vali Şahin, deftere şunları yazdı:

"İstiklalimizin muhafızı, istikbalimizin nişanesi Aziz Şehitlerimiz; Sizler, gönüllerinizde vatan sevgisi, yüreklerinizde millet aşkıyla bu toprakları bizlere miras bıraktınız. Sizlerin sayesinde devletimiz payidar, bayrağımız hür, ezanımız gür. Hiç şüpheniz olmasın ki, emanetiniz emin ellerdedir. Sizlerin inancınız, cesaretiniz, iradeniz ve mücadelenizden ilham alarak birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde vatanımıza sahip çıkacak, Türkiye yüzyılının yarınlarını inşa ve ihya için çalışacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi ve bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Vali Şahin ile beraberindekiler, şehit kabirlerine karanfil bırakıp şehit yakınlarıyla görüştü. Törende şehit yakınları kabirde duygusal anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.