Düzce'de deprem!

GÜNDEM 17.11.2021 - 16:40, Güncelleme: 17.11.2021 - 16:40
 

Düzce'de deprem!

Düzcede deprem İstanbul, Sakarya ve birçok şehirden de hissedildi

haberimizvar.net- AFAD, Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, İstanbul ve çevresinde birçok kentte hissedildi. İçişleri Bakanı Soylu ve AFAD'dan yapılan açıklamalara göre şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmadı. AFAD, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, korkutan depremle ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Düzce’de, saat 15.40'ta gerçekleşen 5,0 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelişmelere göre kamuoyu, Valiliğimiz tarafından bilgilendirilecektir." dedi. AFAD da şu an itibariyla olumsuz bir ihbar olmadığını belirtti. "OLUMSUZ İHBAR YOK" Düzce Valisi Atay, ilk bilgilere göre, depremde can kaybı olmadığını, yıkılan bir yer bulunmadığını, ekiplerin sahada olduğunu aktardı. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, "Şu ana kadar bize gelen olumsuz bir durum yok. Düzce bildiğiniz gibi depremi daha önce de yaşadı. Düzce Deprem konusunda deneyimlidir. Ben Düzceli kardeşlerimin soğukkanlı olmasını öneriyorum, panik yapmasınlar. Düzce’de yapı stoğu bir taraftan yeniyken, yatay mimari esastır. Çok şükür bize gelen olumsuz bir Haber yok." dedi İSTANBUL'DA OLUMSUZ GELİŞME YAŞANMADI İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, korkutan sarsıntıyla ilgili "Düzce merkezli gerçekleşen depremden etkilenen bütün illerimize geçmiş olsun. İstanbul'da şu ana kadar olumsuz bir gelişme yaşanmadı." açıklamasında bulundu.
Düzcede deprem İstanbul, Sakarya ve birçok şehirden de hissedildi

haberimizvar.net- AFAD, Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, İstanbul ve çevresinde birçok kentte hissedildi. İçişleri Bakanı Soylu ve AFAD'dan yapılan açıklamalara göre şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmadı. AFAD, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, korkutan depremle ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Düzce’de, saat 15.40'ta gerçekleşen 5,0 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelişmelere göre kamuoyu, Valiliğimiz tarafından bilgilendirilecektir." dedi. AFAD da şu an itibariyla olumsuz bir ihbar olmadığını belirtti.

"OLUMSUZ İHBAR YOK"

Düzce Valisi Atay, ilk bilgilere göre, depremde can kaybı olmadığını, yıkılan bir yer bulunmadığını, ekiplerin sahada olduğunu aktardı. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, "Şu ana kadar bize gelen olumsuz bir durum yok. Düzce bildiğiniz gibi depremi daha önce de yaşadı. Düzce Deprem konusunda deneyimlidir. Ben Düzceli kardeşlerimin soğukkanlı olmasını öneriyorum, panik yapmasınlar. Düzce’de yapı stoğu bir taraftan yeniyken, yatay mimari esastır. Çok şükür bize gelen olumsuz bir Haber yok." dedi

İSTANBUL'DA OLUMSUZ GELİŞME YAŞANMADI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, korkutan sarsıntıyla ilgili "Düzce merkezli gerçekleşen depremden etkilenen bütün illerimize geçmiş olsun. İstanbul'da şu ana kadar olumsuz bir gelişme yaşanmadı." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.