Düzen: Kalkınmayı yeniden başlatacağız

GÜNDEM 05.04.2022 - 17:26, Güncelleme: 05.04.2022 - 17:26
 

Düzen: Kalkınmayı yeniden başlatacağız

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen 'Söz Çiftçi'de' konulu toplantıda üreticiler, sorunlarını dile getirdi.

haberimizvar.net- Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saadet Partisi Büyükşehir ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar, Oda başkanları, Kurum amirleri, Kooperatifçiler, Mahalle Muhtarları ve üreticiler katıldı. ÇİFTÇİMİZ KİMSESİZ BIRAKILDI Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Böcek, Ülkemizin en önemli gerçek gündemlerinin başında bitirilen tarım, yok edilen hayvancılık, bu sahalarda yapılan ve yürütülen yanlış politikalar gelmektedir. Bu yüzden Anadolu toprakları artık yeterince ekilmiyor. Çiftçimiz ve besicilerimiz sahipsiz, üreticilerimiz küresel şirketler karşısında kimsesiz” dedi.
Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen 'Söz Çiftçi'de' konulu toplantıda üreticiler, sorunlarını dile getirdi.

haberimizvar.net- Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saadet Partisi Büyükşehir ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar, Oda başkanları, Kurum amirleri, Kooperatifçiler, Mahalle Muhtarları ve üreticiler katıldı.

ÇİFTÇİMİZ KİMSESİZ BIRAKILDI
Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Böcek, Ülkemizin en önemli gerçek gündemlerinin başında bitirilen tarım, yok edilen hayvancılık, bu sahalarda yapılan ve yürütülen yanlış politikalar gelmektedir. Bu yüzden Anadolu toprakları artık yeterince ekilmiyor. Çiftçimiz ve besicilerimiz sahipsiz, üreticilerimiz küresel şirketler karşısında kimsesiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.