Düzen’den 23 Nisan kutlama mesajı

YAŞAM 23.04.2020 - 14:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Düzen’den 23 Nisan kutlama mesajı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 23 Nisan ile ilgili bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Ramazan Düzen, "İnanıyorum ki, 23 Nisan 1920 ruhu ile ülkemiz aydınlık günlere en kısa zamanda kavuşacak, birlik ve beraberlik içerisinde, içinde bulunduğumuz krizleri tek tek aşacaktır" dedi

haberimizvar.net-Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen mesajında şu bilgilere yer verdi: "Ülkemiz 1.Dünya Savaşını yaşamış ve bu savaşın yıkıcı etkileri ile karşı karşıya kalmış, akabinde Osmanlı Devleti tarih sahnesinden silinmiş, Küresel Emperyalizm emellerini gerçekleştirme fırsatı yakalayarak, başta Anadolu olmak üzere Osmanlı coğrafyasını işgal etmiştir. Bunun yanı sıra böylesine karanlık bir tabloya 1. Dünya Savaşı’nın sonlarında İspanyol Gribi gibi bir salgın eklenmiş, bugünlere benzer bir durum ortaya çıkmış ve birçok insan hayatını kaybetmiştir. İşte bu atmosferde ‘ya istiklal ya ölüm’ iştiyakı ve azmiyle aziz milletimiz Kurtuluş Savaşı’nı başlatmış ve bu savaşı zaferle neticelendirmiştir. MİNNET VE ŞÜKRANLA Erzurum ve Sivas Kongreleri’nin hemen ardından, bu karanlık tabloyu parçalayıp ülkemizi aydınlığa çıkarmak için verilen mücadelenin merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, tam bir asır evvel bugün açılmıştır. İşgalcilerin silah gücü ve siyasal avantajları karşısında, kendi bağımsızlık mücadelesini başlatmakta tereddüt etmeyen, inanç, karar, azim ve fedakarlık timsali olan bu insanlar, Büyük Millet Meclisi’ni kurarak, Milli Mücadele’nin mihenk taşı haline getirmişlerdir. İnanıyorum ki, 23 Nisan 1920 ruhu ile ülkemiz aydınlık günlere en kısa zamanda kavuşacak, birlik ve beraberlik içerisinde, içinde bulunduğumuz krizleri tek tek aşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele’nin bütün kahramanlarını minnet ve şükranla anıyorum.”  
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 23 Nisan ile ilgili bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Ramazan Düzen, "İnanıyorum ki, 23 Nisan 1920 ruhu ile ülkemiz aydınlık günlere en kısa zamanda kavuşacak, birlik ve beraberlik içerisinde, içinde bulunduğumuz krizleri tek tek aşacaktır" dedi

haberimizvar.net-Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen mesajında şu bilgilere yer verdi: "Ülkemiz 1.Dünya Savaşını yaşamış ve bu savaşın yıkıcı etkileri ile karşı karşıya kalmış, akabinde Osmanlı Devleti tarih sahnesinden silinmiş, Küresel Emperyalizm emellerini gerçekleştirme fırsatı yakalayarak, başta Anadolu olmak üzere Osmanlı coğrafyasını işgal etmiştir. Bunun yanı sıra böylesine karanlık bir tabloya 1. Dünya Savaşı’nın sonlarında İspanyol Gribi gibi bir salgın eklenmiş, bugünlere benzer bir durum ortaya çıkmış ve birçok insan hayatını kaybetmiştir. İşte bu atmosferde ‘ya istiklal ya ölüm’ iştiyakı ve azmiyle aziz milletimiz Kurtuluş Savaşı’nı başlatmış ve bu savaşı zaferle neticelendirmiştir.

MİNNET VE ŞÜKRANLA

Erzurum ve Sivas Kongreleri’nin hemen ardından, bu karanlık tabloyu parçalayıp ülkemizi aydınlığa çıkarmak için verilen mücadelenin merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, tam bir asır evvel bugün açılmıştır. İşgalcilerin silah gücü ve siyasal avantajları karşısında, kendi bağımsızlık mücadelesini başlatmakta tereddüt etmeyen, inanç, karar, azim ve fedakarlık timsali olan bu insanlar, Büyük Millet Meclisi’ni kurarak, Milli Mücadele’nin mihenk taşı haline getirmişlerdir. İnanıyorum ki, 23 Nisan 1920 ruhu ile ülkemiz aydınlık günlere en kısa zamanda kavuşacak, birlik ve beraberlik içerisinde, içinde bulunduğumuz krizleri tek tek aşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele’nin bütün kahramanlarını minnet ve şükranla anıyorum.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.