E-ticaret sektörü Antalya'da buluşuyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.10.2023 - 11:24, Güncelleme: 18.10.2023 - 11:24
 

E-ticaret sektörü Antalya'da buluşuyor

E-ticaret sektörünün önde gelen isimleri 23-25 Ekim tarihleri arasında Antalya’da bir araya geliyor. WORLDEF ANTALYA etkinliği; sektördeki en güncel trendleri, yenilikleri ve uygulamaları gündemine alacak.

haberimizvar.net- Dubai CommerCity'nin ana iş ortağı olduğu etkinlikte, global ölçekte faaliyet gösteren firmaların yanı sıra, Türkiye'nin de öne çıkan e-ticaret platformları yer alacak. Etkinlikte, 10 farklı ülkeden gelen uzmanlar, sektörün son trendleri, fırsatları ve zorlukları hakkında bilgi alışverişinde bulunacak. E-ticaret zirvesi kapsamında üreticiler, ticaret odaları, kalkınma ajansları, e-ticaret pazar yerleri, satıcılar, marka sahipleri, perakendeciler, servis sağlayıcılar, yazılım alt yapısı üretenler, start-up’lar ve yatırım fonları Türkiye’ye geliyor.  E-TİCARETTE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR  WORLDEF Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş, e-ticaret ve e-ihracat sektörünün gelecekte nasıl bir yol izleyeceği konusunda önemli bilgiler verecek. Sedat Ateş yaptığı açıklamada, “Etkinlikte e-ticaretteki yenilikçi yaklaşımların ve stratejilerin ele alınacağı birçok oturum gerçekleşecek. Dünyaca ünlü isimler bu oturumlarda yer alacak ve doğrudan soru cevap etkinliği sağlanabilecek. Ayrıca yapay zeka uygulamaları bu sene Türkiye’de tartışılarak kullanıcı deneyimlerine olan etkileri mercek altına alınacak” dedi. 
E-ticaret sektörünün önde gelen isimleri 23-25 Ekim tarihleri arasında Antalya’da bir araya geliyor. WORLDEF ANTALYA etkinliği; sektördeki en güncel trendleri, yenilikleri ve uygulamaları gündemine alacak.

haberimizvar.net- Dubai CommerCity'nin ana iş ortağı olduğu etkinlikte, global ölçekte faaliyet gösteren firmaların yanı sıra, Türkiye'nin de öne çıkan e-ticaret platformları yer alacak. Etkinlikte, 10 farklı ülkeden gelen uzmanlar, sektörün son trendleri, fırsatları ve zorlukları hakkında bilgi alışverişinde bulunacak. E-ticaret zirvesi kapsamında üreticiler, ticaret odaları, kalkınma ajansları, e-ticaret pazar yerleri, satıcılar, marka sahipleri, perakendeciler, servis sağlayıcılar, yazılım alt yapısı üretenler, start-up’lar ve yatırım fonları Türkiye’ye geliyor. 

E-TİCARETTE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR 

WORLDEF Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş, e-ticaret ve e-ihracat sektörünün gelecekte nasıl bir yol izleyeceği konusunda önemli bilgiler verecek. Sedat Ateş yaptığı açıklamada, “Etkinlikte e-ticaretteki yenilikçi yaklaşımların ve stratejilerin ele alınacağı birçok oturum gerçekleşecek. Dünyaca ünlü isimler bu oturumlarda yer alacak ve doğrudan soru cevap etkinliği sağlanabilecek. Ayrıca yapay zeka uygulamaları bu sene Türkiye’de tartışılarak kullanıcı deneyimlerine olan etkileri mercek altına alınacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.