Ebrar'a büyüp ayıp

SPOR 14.09.2023 - 17:10, Güncelleme: 14.09.2023 - 17:10
 

Ebrar'a büyüp ayıp

Ebrar Karakurt’un isminin Balıkesir’in Susurluk ilçesinde bir caddeye verilmesi için belediye meclisine verilen önerge AKP, CHP, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.

haberimizvar.net- CHP'li Susurluk Belediye Meclisi Üyesi Murat Kula tarafından Susurluk ilçesinde uygun bir cadde veya bulvara Balıkesirli olan başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt'un isminin verilmesini önerilmişti. Evrensel’den Ramis Sağlam’ın aktardığı habere göre, önerge AKP, CHP, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi. NEDEN REDDEDİLDİ? Susurluk Belediyesi İmar Komisyonu 11 Eylül 2023 tarihinde yaptığı toplantıda, Karakurt isminin ‘yeni açılacak’ bir cadde veya sokağa verilmesi önerisi çarptırılarak ‘isim değişikliği’ olarak değerlendirildi. Komisyon raporunda, “Yapılacak bir isim değişikliğinin cadde ve sokak üzerinde bulunan işletmelerde adres değişikliğine neden olacağı, işletmelere ait yazarkasa, vergi levhası, oda kayıt suretleri ve iş yeri açma ruhsatları gibi belgelerin değişmesine sebep verecektir” denildi. İmar Komisyonu’nda reddedilen Ebrar Karakurt önergesi 13 Eylül’de Susurluk Belediye Meclis’inin Eylül ayı 2. oturumunda görüşüldü. İmar Komisyonu’nun çarpıtılarak değerlendirdiği rapor, CHP’li Meclis üyesi Kula’nın aleyhte oyuna karşılık, diğer meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.
Ebrar Karakurt’un isminin Balıkesir’in Susurluk ilçesinde bir caddeye verilmesi için belediye meclisine verilen önerge AKP, CHP, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.

haberimizvar.net- CHP'li Susurluk Belediye Meclisi Üyesi Murat Kula tarafından Susurluk ilçesinde uygun bir cadde veya bulvara Balıkesirli olan başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt'un isminin verilmesini önerilmişti.

Evrensel’den Ramis Sağlam’ın aktardığı habere göre, önerge AKP, CHP, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.

NEDEN REDDEDİLDİ?
Susurluk Belediyesi İmar Komisyonu 11 Eylül 2023 tarihinde yaptığı toplantıda, Karakurt isminin ‘yeni açılacak’ bir cadde veya sokağa verilmesi önerisi çarptırılarak ‘isim değişikliği’ olarak değerlendirildi.

Komisyon raporunda, “Yapılacak bir isim değişikliğinin cadde ve sokak üzerinde bulunan işletmelerde adres değişikliğine neden olacağı, işletmelere ait yazarkasa, vergi levhası, oda kayıt suretleri ve iş yeri açma ruhsatları gibi belgelerin değişmesine sebep verecektir” denildi.

İmar Komisyonu’nda reddedilen Ebrar Karakurt önergesi 13 Eylül’de Susurluk Belediye Meclis’inin Eylül ayı 2. oturumunda görüşüldü. İmar Komisyonu’nun çarpıtılarak değerlendirdiği rapor, CHP’li Meclis üyesi Kula’nın aleyhte oyuna karşılık, diğer meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.