Ebrar'dan örnek davranış

SPOR 05.09.2023 - 13:08, Güncelleme: 05.09.2023 - 13:08
 

Ebrar'dan örnek davranış

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt'un, yoksul mahallelerdeki okullarda kız voleybol takımları oluşturan bir akademinin sahibi olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Dezavantajlı bölgelerdeki kızlara voleybol eğitimi vermek ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamanın yanında akademide sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştiriliyor. Bu projelerden ilki ise kullanılmış kıyafetlerin toplanması ve bu kıyafetlerden okullara voleybol filesi üretilmesi. TROLLERİN HEDEFİNDEYDİ Dünyanın en iyi voleybolcuları arasında yer alan milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, iktidar trollerinin hedefindeydi. Türkiye’nin milli gururu Ebrar’ı hedefe alan isimler arasında ilahiyatçı İhsan Şenocak, üniversiteler için “fuhuş yuvası” diyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Cübbeli Ahmet Hoca gibi isimler bulunuyor
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt'un, yoksul mahallelerdeki okullarda kız voleybol takımları oluşturan bir akademinin sahibi olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Dezavantajlı bölgelerdeki kızlara voleybol eğitimi vermek ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamanın yanında akademide sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştiriliyor.

Bu projelerden ilki ise kullanılmış kıyafetlerin toplanması ve bu kıyafetlerden okullara voleybol filesi üretilmesi.

TROLLERİN HEDEFİNDEYDİ

Dünyanın en iyi voleybolcuları arasında yer alan milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, iktidar trollerinin hedefindeydi.

Türkiye’nin milli gururu Ebrar’ı hedefe alan isimler arasında ilahiyatçı İhsan Şenocak, üniversiteler için “fuhuş yuvası” diyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Cübbeli Ahmet Hoca gibi isimler bulunuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.