Edebi İşler Topluluğu’ndan videolu kutlama

GÜNDEM 27.03.2021 - 16:11, Güncelleme: 27.03.2021 - 16:11
 

Edebi İşler Topluluğu’ndan videolu kutlama

Edebi İşler Topluluğu Topluluk Başkanı Buse Malkoç yönetiminde 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için birlik ve beraberliği gösteren bütünleştirici bir kutlama videosu hazırladı

Edebi İşler Topluluğu’nun başlattığı projeye Aydınlık Kent oyuncularından da tam destek geldi. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için hazırlanan video, tiyatroya gönül veren oyuncu, yazar, öğretmen, öğrenci, çocuk, mühendis, müzisyen, gazeteci ve şair gibi toplumun her kesiminin çeşitli katılımlarıyla gerçekleşti. Pandemi süreciyle birlikte perdelerini açamayan tiyatrolar, tiyatro severler için güzel bir sürpriz oldu. 27 Mart Tiyatro Günün de tüm tiyatro severler bir araya geldi. DESTEK VERENLER Videoda  şu isimlerin yer aldı: Hakan Bilgin, Janset, Erdal Bayrakoğlu, Ulaş Gürdal, Burhan Sırmabıyıkoğlu, Şirin Aksu, Şahin Örgel, Okan Selvi, Tuğçe Karabayır, Erkan Karadeniz, Jale Demirdöğen, Mert Fırat, Ümmühan Tunçtürk, Serkan Yakın, Selma Niron, Defne Ada, Çetin Karagöz, SelayŞişkooğlu, Serkan Aydın, Yeşim Değer, Ece Sever, Buse Malkoç, İzel Fenerci, Atilla Ahmet Taşdemir, Hatice Işık, Zeynep Kutsal Dalamanlı, Mehmet Uyanık, Nihal Yıldız, Serhat Devran, Aysel Yetiş, Rümeysa Altan, Özgül Asan, Meltem Güdemezoğlu, Zeynep Yazıcı, İdil Çöl, Metehan Malkoç, Atakan Çivici, Emre Ata, Birkan Çakmak, Yasin Akgül, Elif Ahi, Nurcan Özgür Gök, Ferhat Özkalaycıoğlu.Videoyu https://www.instagram.com/tv/CM4IpKznF8j/?igshid=1xxn31ujg3y36 linkinden izleyebilirsiniz.
Edebi İşler Topluluğu Topluluk Başkanı Buse Malkoç yönetiminde 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için birlik ve beraberliği gösteren bütünleştirici bir kutlama videosu hazırladı

Edebi İşler Topluluğu’nun başlattığı projeye Aydınlık Kent oyuncularından da tam destek geldi. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için hazırlanan video, tiyatroya gönül veren oyuncu, yazar, öğretmen, öğrenci, çocuk, mühendis, müzisyen, gazeteci ve şair gibi toplumun her kesiminin çeşitli katılımlarıyla gerçekleşti. Pandemi süreciyle birlikte perdelerini açamayan tiyatrolar, tiyatro severler için güzel bir sürpriz oldu. 27 Mart Tiyatro Günün de tüm tiyatro severler bir araya geldi.

DESTEK VERENLER

Videoda  şu isimlerin yer aldı: Hakan Bilgin, Janset, Erdal Bayrakoğlu, Ulaş Gürdal, Burhan Sırmabıyıkoğlu, Şirin Aksu, Şahin Örgel, Okan Selvi, Tuğçe Karabayır, Erkan Karadeniz, Jale Demirdöğen, Mert Fırat, Ümmühan Tunçtürk, Serkan Yakın, Selma Niron, Defne Ada, Çetin Karagöz, SelayŞişkooğlu, Serkan Aydın, Yeşim Değer, Ece Sever, Buse Malkoç, İzel Fenerci, Atilla Ahmet Taşdemir, Hatice Işık, Zeynep Kutsal Dalamanlı, Mehmet Uyanık, Nihal Yıldız, Serhat Devran, Aysel Yetiş, Rümeysa Altan, Özgül Asan, Meltem Güdemezoğlu, Zeynep Yazıcı, İdil Çöl, Metehan Malkoç, Atakan Çivici, Emre Ata, Birkan Çakmak, Yasin Akgül, Elif Ahi, Nurcan Özgür Gök, Ferhat Özkalaycıoğlu.Videoyu https://www.instagram.com/tv/CM4IpKznF8j/?igshid=1xxn31ujg3y36 linkinden izleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.