Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası başladı

EKONOMİ 03.04.2023 - 09:26, Güncelleme: 03.04.2023 - 09:26
 

Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası başladı

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ve 610 sporcunun mücadele edeceği ‘Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası’ başladı.

Haberimizvar - Konyaaltı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla HayatPark’ta bu yıl ikincisini düzenlediği Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası başladı. Minik, yıldız, genç ve ustalar olarak 4 kategorinin yer aldığı turnuvada ayrıca, farklı yaş gruplarında da sporcular mücadele ediyor. 610 sporcunun katıldığı turnuva 23 Nisan tarihinde sona erecek. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan’da düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. 7’DEN 70’E KATILIM Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, halkın egemenliğini 102 yıl önce hakim kıldığını ve bu günü çocuklara bayram olarak armağan ettiğini hatırlatan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu özel gün dolayısı ile tenis turnuvası düzenlediklerini ifade etti. Tenise yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar 7’den 70’e herkesin bu turnuvada yer aldığını dile getiren Başkan Esen, ‘’Turnuvada mücadele eden bütün sporculara başarılar diliyorum’’ dedi.        
Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ve 610 sporcunun mücadele edeceği ‘Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası’ başladı.

Haberimizvar - Konyaaltı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla HayatPark’ta bu yıl ikincisini düzenlediği Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası başladı. Minik, yıldız, genç ve ustalar olarak 4 kategorinin yer aldığı turnuvada ayrıca, farklı yaş gruplarında da sporcular mücadele ediyor. 610 sporcunun katıldığı turnuva 23 Nisan tarihinde sona erecek. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan’da düzenlenecek törenle ödüllerini alacak.

7’DEN 70’E KATILIM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, halkın egemenliğini 102 yıl önce hakim kıldığını ve bu günü çocuklara bayram olarak armağan ettiğini hatırlatan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu özel gün dolayısı ile tenis turnuvası düzenlediklerini ifade etti. Tenise yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar 7’den 70’e herkesin bu turnuvada yer aldığını dile getiren Başkan Esen, ‘’Turnuvada mücadele eden bütün sporculara başarılar diliyorum’’ dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.