Eğitim İş’ten geçmiş olsun mesajı

GÜNDEM 07.02.2023 - 10:50, Güncelleme: 07.02.2023 - 10:50
 

Eğitim İş’ten geçmiş olsun mesajı

Eğitim İş Antalya Şubesi, 10 ili vuran depremle ilgili ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladı

Eğitim İş Antalya Şubesi, 10 ili vuran depremle ilgili ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladı. Mesajda şöyle dendi: “Ülke olarak yaşadığımız deprem felaketinin ardından derin bir keder yaşıyor, yitirdiğimiz canların yasını tutuyoruz. Depremin bilançosunun daha da ağırlaşmasından endişe ediyor, gelişmeleri kaygıyla takip ediyoruz. Tek dileğimiz, enkaz altındaki yurttaşlarımızın bir an önce kurtarılmaları ve can kaybının artmamasıdır. Bugün birlik ve beraberliğe, dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bunun bilinciyle duyarlı davranmalı ve yaralarımızı el birliğiyle sarmak için birbirimize kenetlenmeliyiz. Alınmayan önlemlerin, hissedilmeyen sorumlulukların takipçisi olacağız, ama gün ayırım yapmaksızın bir arada olma ve dayanışma günüdür.            Eğitim-İş olarak deprem bölgesine yardım ve destek ulaştırmak, arama ve kurtarma ekipleri ile dayanışmak, kriz masalarına katkı sunmak için tüm gücümüzle desteğe hazırız.  Tüm Türkiye’de valiliklerin, kaymakamlıkların ve belediyelerin, ayrım yapmaksızın tüm siyasi partiler, sendikalar, meslek odaları, dernekler ve demokratik kitle örgütleriyle iş birliği içinde olmaları gerekmektedir. Sağlıklı bir koordinasyon ile dayanışmanın sağlanması için herkesi sorumlu davranmaya davet ediyoruz.  Eğitim-İş olarak sürekli bölgeden bilgi almaya, ihtiyaçları tespit etmeye ve yardımlar konusunda planlamalar yapmaya çalışıyoruz. Yerellerde de şube ve temsilciliklerimizin, il ve ilçelerdeki belediyeler, demokratik kitle örgütleri, meslek odalarıyla birliktelik sağlayarak çalışmalarını yürütmesi önem taşımaktadır. Eğitim-İş olarak biz göreve hazırız! İçinden geçtiğimiz süreç çetin, yaşadığımız acı büyük. Yetkililerin çalışmaları, yurttaşların can güvenliğini sağlayarak en hızlı biçimde yürütmeleri için seferberlik ve “ulusal yas” mutlaka ilan edilmelidir. 
Eğitim İş Antalya Şubesi, 10 ili vuran depremle ilgili ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladı

Eğitim İş Antalya Şubesi, 10 ili vuran depremle ilgili ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladı. Mesajda şöyle dendi: “Ülke olarak yaşadığımız deprem felaketinin ardından derin bir keder yaşıyor, yitirdiğimiz canların yasını tutuyoruz. Depremin bilançosunun daha da ağırlaşmasından endişe ediyor, gelişmeleri kaygıyla takip ediyoruz. Tek dileğimiz, enkaz altındaki yurttaşlarımızın bir an önce kurtarılmaları ve can kaybının artmamasıdır. Bugün birlik ve beraberliğe, dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bunun bilinciyle duyarlı davranmalı ve yaralarımızı el birliğiyle sarmak için birbirimize kenetlenmeliyiz. Alınmayan önlemlerin, hissedilmeyen sorumlulukların takipçisi olacağız, ama gün ayırım yapmaksızın bir arada olma ve dayanışma günüdür.

           Eğitim-İş olarak deprem bölgesine yardım ve destek ulaştırmak, arama ve kurtarma ekipleri ile dayanışmak, kriz masalarına katkı sunmak için tüm gücümüzle desteğe hazırız.  Tüm Türkiye’de valiliklerin, kaymakamlıkların ve belediyelerin, ayrım yapmaksızın tüm siyasi partiler, sendikalar, meslek odaları, dernekler ve demokratik kitle örgütleriyle iş birliği içinde olmaları gerekmektedir. Sağlıklı bir koordinasyon ile dayanışmanın sağlanması için herkesi sorumlu davranmaya davet ediyoruz.  Eğitim-İş olarak sürekli bölgeden bilgi almaya, ihtiyaçları tespit etmeye ve yardımlar konusunda planlamalar yapmaya çalışıyoruz. Yerellerde de şube ve temsilciliklerimizin, il ve ilçelerdeki belediyeler, demokratik kitle örgütleri, meslek odalarıyla birliktelik sağlayarak çalışmalarını yürütmesi önem taşımaktadır. Eğitim-İş olarak biz göreve hazırız! İçinden geçtiğimiz süreç çetin, yaşadığımız acı büyük. Yetkililerin çalışmaları, yurttaşların can güvenliğini sağlayarak en hızlı biçimde yürütmeleri için seferberlik ve “ulusal yas” mutlaka ilan edilmelidir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.