Eğitim varsa gelecek var

EĞİTİM 14.11.2023 - 11:31, Güncelleme: 14.11.2023 - 11:31
 

Eğitim varsa gelecek var

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Eğitim varsa gelecek var” sloganı ile eğitim yuvası haline getirdiği Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanan 400 öğrenciye üniversiteye hazırlık kitapları ücretsiz olarak dağıtıldı.

haberimizvar.net- Okullarından alınıp kurs merkezine, kurs merkezi çıkışında da evlerine yine Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak bırakılan öğrencileri sınıfları tek tek gezerek ziyaret eden ve kitaplarını dağıtan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na Kurs Müdürü Suat Göv de eşlik etti. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, Atatürkçü, Cumhuriyet ilkelerine bağlı vatanını milletini seven başarılı bir gelecek oluşturmak adına çaba sarf ettiklerinin altını çizdi. Tüm öğrencilerle cep telefonu numarasını da paylaşan Başkan Topaloğlu, “Sizler bize emanetsiniz, en ufak bir sıkıntınız olduğunda bana doğrudan ulaşabilirsiniz” dedi. Kitap dağıtımının ardından bir açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursumuzda öğrencilerimize üniversite sınavı hazırlığında gerekli olan kitapları her öğrencinin branşına göre ayarladık. İhalesini yaptık. Bugün kitapları öğrencilerimize teslim ettik. Dil sınıfına ise ekstradan kitaplar verdik. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması için elimizden gelen her şeyi Kemer Belediyesi olarak yapıyoruz. Öğrencilerimiz mutlu. Öğretmenlerimiz mutlu. Aileler mutlu ve biz mutluyuz. Ne mutlu bize” dedi   TÜRKİYE’DE BİR İLK Kurs Müdürü Suat Göv ise Türkiye dershaneciliğinde özellikle yabancı dil kaynak kitaplarının ilk defa Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtıldığını söyledi. Göv ayrıca her öğrenciye kendi alanlarında ücretsiz kitaplar, ücretsiz yaprak testler dağıtıldığının da altını çizerek, Türkiye geneli deneme sınavları da dahil olmak üzere öğrencilerin başarıları için gerekli tüm kaynakların ücretsiz bir şekilde sağlandığını söyledi. Kurs Türkçe Öğretmeni Ayşegül Esen ise derslerin dışında ekstra bir saat boyunca öğrencilerle kitap okuma saati yaptıklarını ve bunun tüm sınıflar için geçerli olduğunu ifade ederek, bu sayede kitap okuma farkındalığı oluşturduklarını ve derslere katkısı olduğunu söyledi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Eğitim varsa gelecek var” sloganı ile eğitim yuvası haline getirdiği Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanan 400 öğrenciye üniversiteye hazırlık kitapları ücretsiz olarak dağıtıldı.
haberimizvar.net- Okullarından alınıp kurs merkezine, kurs merkezi çıkışında da evlerine yine Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak bırakılan öğrencileri sınıfları tek tek gezerek ziyaret eden ve kitaplarını dağıtan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na Kurs Müdürü Suat Göv de eşlik etti. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, Atatürkçü, Cumhuriyet ilkelerine bağlı vatanını milletini seven başarılı bir gelecek oluşturmak adına çaba sarf ettiklerinin altını çizdi. Tüm öğrencilerle cep telefonu numarasını da paylaşan Başkan Topaloğlu, “Sizler bize emanetsiniz, en ufak bir sıkıntınız olduğunda bana doğrudan ulaşabilirsiniz” dedi. Kitap dağıtımının ardından bir açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “ Kemer Belediyesi Ahmet
Erkal Destek Eğitim Kursumuzda öğrencilerimize üniversite sınavı hazırlığında gerekli olan kitapları her öğrencinin branşına göre ayarladık. İhalesini yaptık. Bugün kitapları öğrencilerimize teslim ettik. Dil sınıfına ise ekstradan kitaplar verdik. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması için elimizden gelen her şeyi Kemer Belediyesi olarak yapıyoruz. Öğrencilerimiz mutlu. Öğretmenlerimiz mutlu. Aileler mutlu ve biz mutluyuz. Ne mutlu bize” dedi
 
TÜRKİYE’DE BİR İLK
Kurs Müdürü Suat Göv ise Türkiye dershaneciliğinde özellikle yabancı dil kaynak kitaplarının ilk defa Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtıldığını söyledi. Göv ayrıca her öğrenciye kendi alanlarında ücretsiz kitaplar, ücretsiz yaprak testler dağıtıldığının da altını çizerek, Türkiye geneli deneme sınavları da dahil olmak üzere öğrencilerin başarıları için gerekli tüm kaynakların ücretsiz bir şekilde sağlandığını söyledi. Kurs Türkçe Öğretmeni Ayşegül Esen ise derslerin dışında ekstra bir saat boyunca öğrencilerle kitap okuma saati yaptıklarını ve bunun tüm sınıflar için geçerli olduğunu ifade ederek, bu sayede kitap okuma farkındalığı oluşturduklarını ve derslere katkısı olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.