EKDAĞ’dan 36 kişi çıkarıldı

GÜNDEM 01.11.2019 - 16:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

EKDAĞ’dan 36 kişi çıkarıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yan şirketi EKDAĞ’dan 36 personel çıkarıldı. İşten çıkarılanların yazlık işletme ve plajlarda çalışan geçici personel olduğunu söyleyen genel müdür Hasan Gökce, “Bir çoğu sezon başlayınca geri alınacak” açıklaması yaptı.

HABERİMİZ VAR – Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketi EKDAĞ AŞ’de çalışan 36 kişi işten çıkarıldı. İşten çıkarılan personelin şirketin yazlık işletmelerinde ve plajlarda çalışan geçici personel olduğunu söyleyen EKDAĞ Genel Müdürü Hasan Gökce, “Çoğunu önümüzdeki Nisan ayında, sezon başlayınca yeniden işe alacağız” dedi. Eski yönetim döneminde işe alınmış performansı düşük bazı personelin de iş akdine son verildiğini söyleyen Gökce, “Bu yeni bir yöntem değil. Daha önceki yönetim de aynı uygulamayı yapıyormuş” açıklaması yaptı.   SEZON BAŞLAYINCA GERİ ALINACAK EKDAĞ’ı ciddi bir borç yükü ve şişkin personel sayısıyla devraldıklarını anlatan Gökce, “Kısa zamanda mali dengeyi sağladık. Ciddi borçlar ödedik. Bu süreçte tasarrufa da gittik. Ocak itibarıyla da şirketi kâra geçirmeyi hedefliyoruz. Sonrasında yeni yatırımlarımız olacak. İşten çıkartılanların büyük kısmı yazlık işletmelerde, özellikle plajlarda çalışan geçici personeldi. Sezon bitince sözleşmeleri de bitmiş oldu. Geçen hafta Finike’de 12 kişiyi çıkarttık. Şimdi de Antalya merkezde 33-34 civarında çalışanımızla yollarımızı ayırdık. Bunların bir kısmı önümüzdeki Nisan ayından itibaren, yani sezon başlayınca tekrar işe alınacak. Bu arada eski yönetim döneminde birilerini siyasi hatırı kırılamadığı için işe alınanlar da vardı. Performansı düşük, hiçbir şekilde değerlendiremediğimiz bu personeli de ayıkladık” diye konuştu. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi yan şirketi EKDAĞ’dan 36 personel çıkarıldı. İşten çıkarılanların yazlık işletme ve plajlarda çalışan geçici personel olduğunu söyleyen genel müdür Hasan Gökce, “Bir çoğu sezon başlayınca geri alınacak” açıklaması yaptı.

HABERİMİZ VAR – Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketi EKDAĞ AŞ’de çalışan 36 kişi işten çıkarıldı. İşten çıkarılan personelin şirketin yazlık işletmelerinde ve plajlarda çalışan geçici personel olduğunu söyleyen EKDAĞ Genel Müdürü Hasan Gökce, “Çoğunu önümüzdeki Nisan ayında, sezon başlayınca yeniden işe alacağız” dedi. Eski yönetim döneminde işe alınmış performansı düşük bazı personelin de iş akdine son verildiğini söyleyen Gökce, “Bu yeni bir yöntem değil. Daha önceki yönetim de aynı uygulamayı yapıyormuş” açıklaması yaptı.

 

SEZON BAŞLAYINCA GERİ ALINACAK

EKDAĞ’ı ciddi bir borç yükü ve şişkin personel sayısıyla devraldıklarını anlatan Gökce, “Kısa zamanda mali dengeyi sağladık. Ciddi borçlar ödedik. Bu süreçte tasarrufa da gittik. Ocak itibarıyla da şirketi kâra geçirmeyi hedefliyoruz. Sonrasında yeni yatırımlarımız olacak. İşten çıkartılanların büyük kısmı yazlık işletmelerde, özellikle plajlarda çalışan geçici personeldi. Sezon bitince sözleşmeleri de bitmiş oldu. Geçen hafta Finike’de 12 kişiyi çıkarttık. Şimdi de Antalya merkezde 33-34 civarında çalışanımızla yollarımızı ayırdık. Bunların bir kısmı önümüzdeki Nisan ayından itibaren, yani sezon başlayınca tekrar işe alınacak. Bu arada eski yönetim döneminde birilerini siyasi hatırı kırılamadığı için işe alınanlar da vardı. Performansı düşük, hiçbir şekilde değerlendiremediğimiz bu personeli de ayıkladık” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.