Ekinci'nin kızı dünya evine girdi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2023 - 11:43, Güncelleme: 09.10.2023 - 11:47
 

Ekinci'nin kızı dünya evine girdi

Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci'nin kızı Merve Ekinci, iş insanı Alp Taşcı ile evlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kıydığı nikahın şahitliğini Emre Denizer, Eren Eyican ve Ece Eyican üstlendi.

haberimizvar.net- Diş hekimi olan Merve Ekinci ile iş insanı Alp Taşcı’nın düğünü, 5 yıldızlı bir otelde yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kıydığı nikahta, genç çift bir ömür boyu sevgi ve sadakat sözü verdi. Başkan Muhittin Böcek, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi. Nikahta çiftin şahitliğini Emre Denizer, Eren Eyican ve Ece Eyican yaptı. Düğüne, Antalya iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, ATB Meclis ve Komite üyelerinin yalnız bırakmadığı Erdoğan Ekinci, eşi Türkan Ekinci ile Taşcı ailesi, davetlilerle tek tek ilgilendi. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, genç çifte mutluluk dilerken, sosyal medya hesabından “Değerli dostum Meclis Başkanımız Erdoğan Ekinci’nin Kızı Merve Ekinci ve Alp Taşcı çiftine ömür boyu mutluluk dilerim mesajı paylaştı.  
Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci'nin kızı Merve Ekinci, iş insanı Alp Taşcı ile evlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kıydığı nikahın şahitliğini Emre Denizer, Eren Eyican ve Ece Eyican üstlendi.

haberimizvar.net- Diş hekimi olan Merve Ekinci ile iş insanı Alp Taşcı’nın düğünü, 5 yıldızlı bir otelde yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kıydığı nikahta, genç çift bir ömür boyu sevgi ve sadakat sözü verdi. Başkan Muhittin Böcek, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi. Nikahta çiftin şahitliğini Emre Denizer, Eren Eyican ve Ece Eyican yaptı. Düğüne, Antalya iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, ATB Meclis ve Komite üyelerinin yalnız bırakmadığı Erdoğan Ekinci, eşi Türkan Ekinci ile Taşcı ailesi, davetlilerle tek tek ilgilendi.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, genç çifte mutluluk dilerken, sosyal medya hesabından “Değerli dostum Meclis Başkanımız Erdoğan Ekinci’nin Kızı Merve Ekinci ve Alp Taşcı çiftine ömür boyu mutluluk dilerim mesajı paylaştı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.