EKİPDER genç çalışma grubu kurdu

YEREL 22.05.2023 - 17:55, Güncelleme: 22.05.2023 - 17:55
 

EKİPDER genç çalışma grubu kurdu

Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER), genç çalışma grubu kurduğunu duyurdu.

haberimizvar.net-  EKİPDER Yönetim Kurulu Başkan Reşat Güney, tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2019 Aralık ayında kurulan EKİPDER, üreten, iletişimi güçlü, ticaret erbabına ve sanayicisine direkt etki eden çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek, üyelerinin ticari ve mesleki gelişimlerine katkı koyarak ve Antalya’da yaşayan herkesi birleştiren, genç, dinamik yapısıyla yoluna devam ediyor. EKİPDER; değerlerine ve kültürüne sahip çıkarak AHİLİK Kültürünü dernek yapısının temeli haline getirmiştir. Böylelikle kültür, disiplin ve ticari ahlaktan oluşan 3 sac ayağı oluşturulmuştur. Derneğimiz, iş adamları derneği olarak bu 3 yılda ortaya koyduğu projelerle daha önce yapılmayanları yaparak her projesinde bir ilk olma başarısını göstermiştir. Daha kuruluş aşamasında ve sonrasında her yıl üyelerimizle birlikte yapmış olduğumuz planlar çerçevesinde EKİPDER çalışmalarını sürdürmektedir. Sizlerle birlikte yapmış olduğumuz basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştığımız ve Mart ayı sonunda kurmuş olduğumuz “ Kadın Çalışma Grubumuz” çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu çalışmalar 1,5 ayda meyvelerini vermeye başlamıştır. Şöyle ki hem nicelik hem de nitelik olarak gelişim kaydederek kadın üye oranımız toplam içerinde % 22 ye ulaşmış ve 5 farklı sektörde daha temsil edilmeye başlanmıştır. Yine bu dönem içerisinde kadınlarımız kendileri ile ve diğer üyelerimizle yapmış oldukları ticaret hacmini sadece 1,5 ay da 300 BİN TL nin üstüne çıkarmayı başarmıştır.  Örnek çalışmamız ile bir kez daha gördük ki hassasiyetle ortaya konan projeler karşılık görmekte ve büyümektedir. EKİPDER olarak kendi kurgusu içinde bir ilki daha hayata geçiriyoruz. BİR İLK DAHA HAYATA GEÇİYOR Bu çalışma grubunun daha önce başka yapılar içerisinde faaliyet gösteren dernek/komisyonlardan farkı yine EKİPDER’in temel kurulma amacına uygun olarak; yalnızca ve tek amacı ticareti geliştirmektir. Gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılın da  ve Cumhuriyetin geleceği olan gençlerimizin ticarette, sanayi de ve her sektör de kendi başarı hikayelerini yazmalarına destek olmak istiyoruz ve Cumhuriyetimizin Genç İş Adamlarına sahip çıkıyoruz ve kapılarımızı açıyoruz. EKİPDER “ GENÇ” ÇALIŞMA GRUBU; “GENÇ” Ekipder’in üye profili mevcutta devam eden şirketler de 2. Veya 3. Kuşağı temsil eden iş adamlarından oluşmayacak. 25- 40 yaş kuşağındaki iş adamlarını kapsayacak Girişimci ruhu olan Start-Up projelerini yatırımcılarla büyütmek isteyen gençlerimize destek olacak Birlikte iş yapabilme kültürlerini geliştirmelerini sağlayacak Diğer üyelerimizle birlikte ticari gelişimlerini sürdürmelerine destek olacak Yeni iş fırsatlarını yakalamalarını sağlayacak Ahilik düsturunu ilke edinmiş üyelerden oluşacak gibi temel amaçlarla yola çıkıyor. Bu çalışmalarımıza ve geliştireceğimiz projelere şehrimizdeki diğer iş adamı derneklerinin de bizlerle birlikte çalışacaklarına olan inancımız tamdır. "
Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER), genç çalışma grubu kurduğunu duyurdu.

haberimizvar.net-   EKİPDER Yönetim Kurulu Başkan Reşat Güney, tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2019 Aralık ayında kurulan EKİPDER, üreten, iletişimi güçlü, ticaret erbabına ve sanayicisine direkt etki eden çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek, üyelerinin ticari ve mesleki gelişimlerine katkı koyarak ve Antalya’da yaşayan herkesi birleştiren, genç, dinamik yapısıyla yoluna devam ediyor.

EKİPDER; değerlerine ve kültürüne sahip çıkarak AHİLİK Kültürünü dernek yapısının temeli haline getirmiştir. Böylelikle kültür, disiplin ve ticari ahlaktan oluşan 3 sac ayağı oluşturulmuştur. Derneğimiz, iş adamları derneği olarak bu 3 yılda ortaya koyduğu projelerle daha önce yapılmayanları yaparak her projesinde bir ilk olma başarısını göstermiştir. Daha kuruluş aşamasında ve sonrasında her yıl üyelerimizle birlikte yapmış olduğumuz planlar çerçevesinde EKİPDER çalışmalarını sürdürmektedir. Sizlerle birlikte yapmış olduğumuz basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştığımız ve Mart ayı sonunda kurmuş olduğumuz “ Kadın Çalışma Grubumuz” çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Bu çalışmalar 1,5 ayda meyvelerini vermeye başlamıştır. Şöyle ki hem nicelik hem de nitelik olarak gelişim kaydederek kadın üye oranımız toplam içerinde % 22 ye ulaşmış ve 5 farklı sektörde daha temsil edilmeye başlanmıştır. Yine bu dönem içerisinde kadınlarımız kendileri ile ve diğer üyelerimizle yapmış oldukları ticaret hacmini sadece 1,5 ay da 300 BİN TL nin üstüne çıkarmayı başarmıştır.  Örnek çalışmamız ile bir kez daha gördük ki hassasiyetle ortaya konan projeler karşılık görmekte ve büyümektedir. EKİPDER olarak kendi kurgusu içinde bir ilki daha hayata geçiriyoruz.

BİR İLK DAHA HAYATA GEÇİYOR

Bu çalışma grubunun daha önce başka yapılar içerisinde faaliyet gösteren dernek/komisyonlardan farkı yine EKİPDER’in temel kurulma amacına uygun olarak; yalnızca ve tek amacı ticareti geliştirmektir. Gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılın da  ve Cumhuriyetin geleceği olan gençlerimizin ticarette, sanayi de ve her sektör de kendi başarı hikayelerini yazmalarına destek olmak istiyoruz ve Cumhuriyetimizin Genç İş Adamlarına sahip çıkıyoruz ve kapılarımızı açıyoruz.

EKİPDER “ GENÇ” ÇALIŞMA GRUBU;

  • “GENÇ” Ekipder’in üye profili mevcutta devam eden şirketler de 2. Veya 3. Kuşağı temsil eden iş adamlarından oluşmayacak.
  • 25- 40 yaş kuşağındaki iş adamlarını kapsayacak
  • Girişimci ruhu olan Start-Up projelerini yatırımcılarla büyütmek isteyen gençlerimize destek olacak
  • Birlikte iş yapabilme kültürlerini geliştirmelerini sağlayacak
  • Diğer üyelerimizle birlikte ticari gelişimlerini sürdürmelerine destek olacak
  • Yeni iş fırsatlarını yakalamalarını sağlayacak
  • Ahilik düsturunu ilke edinmiş üyelerden oluşacak

gibi temel amaçlarla yola çıkıyor. Bu çalışmalarımıza ve geliştireceğimiz projelere şehrimizdeki diğer iş adamı derneklerinin de bizlerle birlikte çalışacaklarına olan inancımız tamdır. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.