Ekonomiyi ne damat ne enişte kurtarabilir

GÜNDEM 08.08.2020 - 12:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Ekonomiyi ne damat ne enişte kurtarabilir

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, ekonomide yaşanan son gelişmelerle ilgili iktidarı eleştirdi.

haberimizvar.net- Türkiye'nin kötü giden ekonomisi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Düzen, AK Parti iktidarının faize dayalı ekonomi modelini eleştirerek; "Mevcut faize dayalı ekonomik zihniyet devam ettiği sürece ‘damadı’ görevden alıp yerine darbe girişimini öğrendiğiniz ‘enişteyi’ de getirseniz ülkeyi bu krizden kurtaramazsınız" dedi.   RAKAMLAR ALDATICI Ekonomideki sanal büyüme rakamlarının aldatıcı olduğunu belirten Düzen, dolardaki yükselişe dikkat çekti. Türkiye'nin önünde iki seçenek olduğunu belirterek üretim ekonomisinin altını çizen Düzen, "Ülke olarak önümüzde iki seçenek var; ya bu sanal büyümeye inanarak, kendimizi kandıracağız ya da ülkemizin gerçeklerini görerek, üretime dönük yatırımlara yöneleceğiz. Tercihimiz üreten ekonomi" diye açıkladı.  
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, ekonomide yaşanan son gelişmelerle ilgili iktidarı eleştirdi.

haberimizvar.net- Türkiye'nin kötü giden ekonomisi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Düzen, AK Parti iktidarının faize dayalı ekonomi modelini eleştirerek; "Mevcut faize dayalı ekonomik zihniyet devam ettiği sürece ‘damadı’ görevden alıp yerine darbe girişimini öğrendiğiniz ‘enişteyi’ de getirseniz ülkeyi bu krizden kurtaramazsınız" dedi.

 

RAKAMLAR ALDATICI

Ekonomideki sanal büyüme rakamlarının aldatıcı olduğunu belirten Düzen, dolardaki yükselişe dikkat çekti. Türkiye'nin önünde iki seçenek olduğunu belirterek üretim ekonomisinin altını çizen Düzen, "Ülke olarak önümüzde iki seçenek var; ya bu sanal büyümeye inanarak, kendimizi kandıracağız ya da ülkemizin gerçeklerini görerek, üretime dönük yatırımlara yöneleceğiz. Tercihimiz üreten ekonomi" diye açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.