Elazığ’da 6,8 büyüklüğünde deprem

GÜNDEM 24.01.2020 - 21:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Elazığ’da 6,8 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem oldu.

Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı bilgiye göre Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilde de hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. haber metninin boyutu   haber metnini yazdırCNN TÜRK canlı yayınına katılan Profesör Doktor Şükrü Ersoy Elazığ'daki depremle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: Elazığ Sivrice'deki fayın yoğun bir hareket halinde olduğunu söylemiştik. Böyle bir depremin beklenebileceği görüşü hakimdi. Bunu da sizlerle paylaşmıştık. Doğu anadolu'da uzun zamandır böyle bir deprem yaşanmamıştı. Sivrice'de de daha önce oluyordu. Bu deprem önemli bir deprem. 50-60 metre yer kabuğu kırılmış olabilir.          
Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem oldu.

Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı bilgiye göre Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilde de hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

haber metninin boyutu  

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.