Elazığ'da maden ocağında göçük! 3 işçi toprak altında kaldı

ASAYİŞ 26.02.2024 - 13:07, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:07
 

Elazığ'da maden ocağında göçük! 3 işçi toprak altında kaldı

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

haberimizvar.net- Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. VALİLİKTEN AÇIKLAMA Elazığ Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada göçük altında kalan 4 işçinin 3'ünün kurtarıldığı bildirildi. 1 işçi için arama- kurtarma çalışmaları devam ediyor. “ÇALIŞMA KÖR BİR NOKTADA” TELE1’e konuşan Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, çalışmanın kör bir noktada olduğunu söyleyerek “İlk yardım ekipleri ulaşım sağladı. 2 yada 3 kişi toprak altında. Kör noktalarda olan bir çalışma. Göçük krom ocağında meydan geldi” ifadelerini kullandı. "BİR İŞÇİ KURTARILDI" Olayla ilgili konuşan Elazığ Valisi Ömer Toraman, "Göçük altından bir işçimiz kurtarıldı, 3 işçi için çalışma sürüyor. Ekiplerimiz olay mahalinde. Burası krom madeni ocağı" dedi. DHA'ya göre ise işçi göçük altından kendi imkanlarıyla çıktı. AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada söz konusu olaya ilişkin şu ifadeler kullanıldı:  "Alacakaya bölgesinde bir maden ocağında göçük meydan gelmiş olup ilk belirlemelere göre 3 maden işçisi göçük altında kalmıştır. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda 1 maden işçisi kurtarılmış; 2 vatandaşımızın arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor."
Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Elazığ haberleri">haberimizvar.net- Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Elazığ Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada göçük altında kalan 4 işçinin 3'ünün kurtarıldığı bildirildi. 1 işçi için arama- kurtarma çalışmaları devam ediyor.

“ÇALIŞMA KÖR BİR NOKTADA”

TELE1’e konuşan Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, çalışmanın kör bir noktada olduğunu söyleyerek “İlk yardım ekipleri ulaşım sağladı. 2 yada 3 kişi toprak altında. Kör noktalarda olan bir çalışma. Göçük krom ocağında meydan geldi” ifadelerini kullandı.

"BİR İŞÇİ KURTARILDI"

Olayla ilgili konuşan Elazığ Valisi Ömer Toraman, "Göçük altından bir işçimiz kurtarıldı, 3 işçi için çalışma sürüyor. Ekiplerimiz olay mahalinde. Burası krom madeni ocağı" dedi.

DHA'ya göre ise işçi göçük altından kendi imkanlarıyla çıktı.

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada söz konusu olaya ilişkin şu ifadeler kullanıldı: 

"Alacakaya bölgesinde bir maden ocağında göçük meydan gelmiş olup ilk belirlemelere göre 3 maden işçisi göçük altında kalmıştır. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda 1 maden işçisi kurtarılmış; 2 vatandaşımızın arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.