Elektriğe yüzde 15 zam

GÜNDEM 30.09.2021 - 18:53, Güncelleme: 30.09.2021 - 18:53
 

Elektriğe yüzde 15 zam

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektrik fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere ‘yüzde 15 zam” geldiğini açıkladı.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam geldiğini duyduklarını açıkladı. Zammın 1 Ekim’den itibaren geçerli olacağını söyleyen Akın, “AKP iktidarı tüm uyarılarımıza kulak tıkayarak kara kış yaklaşırken vatandaşı karanlığa mahkum eden elektrik zammını yapmış” dedi.  YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK Elektrikteki zamların enflasyonun daha da yükselmesine neden olacağını kaydeden Ahmet Akın, “Elektrik faturalarına henüz 3 ay önce yüzde 15 oranında zam yapılmışken, EPDK 1 Ekim'den itibaren tekrar yüzde 15 oranında bir zam daha yapmış. Bu durum en hafif tabiriyle insafsızlıktır. Elektrikteki yüzde 15 zam; faturasını ödeyemeyen 5 milyon vatandaşımıza yenilerini ekleyecektir” ifadelerini kullandı 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektrik fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere ‘yüzde 15 zam” geldiğini açıkladı.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam geldiğini duyduklarını açıkladı. Zammın 1 Ekim’den itibaren geçerli olacağını söyleyen Akın, “AKP iktidarı tüm uyarılarımıza kulak tıkayarak kara kış yaklaşırken vatandaşı karanlığa mahkum eden elektrik zammını yapmış” dedi. 

YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Elektrikteki zamların enflasyonun daha da yükselmesine neden olacağını kaydeden Ahmet Akın, “ Elektrik faturalarına henüz 3 ay önce yüzde 15 oranında zam yapılmışken, EPDK 1 Ekim'den itibaren tekrar yüzde 15 oranında bir zam daha yapmış. Bu durum en hafif tabiriyle insafsızlıktır. Elektrikteki yüzde 15 zam; faturasını ödeyemeyen 5 milyon vatandaşımıza yenilerini ekleyecektir” ifadelerini kullandı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.