Elinden tutup gezdirmiş

SİYASET 04.12.2023 - 11:39, Güncelleme: 04.12.2023 - 11:55
 

Elinden tutup gezdirmiş

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yeniden aday gösterilmesi için olağanüstü bir çaba içine girdiği, Böcek'in elinden tutup, CHP Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi üyeleri ve MYK üyelerinin odalarına götürerek, uzunca süre görüşme sağlandığı öne sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi'nin Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 13'üncü kez düzenlediği Antalya Kitap Fuarı'nın açılışına katılan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın "Önümüzdeki yıl kitap fuarının 14'üncüsünü yine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile kutlayacağız" diyerek, bir anlamda Böcek'i aday ilan etmesi CHP tabanında, siyaset kulislerinde ve kamuoyunda tepki yaratmış, farklı yorumlara neden olmuştu. 'EMRİNDEYİM BAŞKANIM" CHP'de belediye başkan adaylarının belirlenmesine çalışmalarının başladığı, bölgelerde görevlendirilen milletvekillerinin belediye başkan adaylarıyla mülakat başladığı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşmeler yaptığı bir süreçte Başarır'ın Böcek'in hamiliğine soyunması CHP'li belediye başkan aday adayları başta olmak üzere parti tabanında ve Böcek'ten memnun olmayan vatandaşlarca tepkiyle karşılandı. GENEL MERKEZDE ODA ODA GEZDİRMİŞ Antalya Kitap Fuarı'nda kendince Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i aday ilan eden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın hızını alamayıp, Böcek'in elinden tutup CHP Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin odalarına götürerek, görüşme sağlaması, adaylığı için destek beklediği mesajlarını vermesi CHP'de sıkıntı yarattı.
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yeniden aday gösterilmesi için olağanüstü bir çaba içine girdiği, Böcek'in elinden tutup, CHP Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi üyeleri ve MYK üyelerinin odalarına götürerek, uzunca süre görüşme sağlandığı öne sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi'nin Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 13'üncü kez düzenlediği Antalya Kitap Fuarı'nın açılışına katılan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın "Önümüzdeki yıl kitap fuarının 14'üncüsünü yine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile kutlayacağız" diyerek, bir anlamda Böcek'i aday ilan etmesi CHP tabanında, siyaset kulislerinde ve kamuoyunda tepki yaratmış, farklı yorumlara neden olmuştu.

'EMRİNDEYİM BAŞKANIM"

CHP'de belediye başkan adaylarının belirlenmesine çalışmalarının başladığı, bölgelerde görevlendirilen milletvekillerinin belediye başkan adaylarıyla mülakat başladığı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşmeler yaptığı bir süreçte Başarır'ın Böcek'in hamiliğine soyunması CHP'li belediye başkan aday adayları başta olmak üzere parti tabanında ve Böcek'ten memnun olmayan vatandaşlarca tepkiyle karşılandı.

GENEL MERKEZDE ODA ODA GEZDİRMİŞ

Antalya Kitap Fuarı'nda kendince Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i aday ilan eden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın hızını alamayıp, Böcek'in elinden tutup CHP Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin odalarına götürerek, görüşme sağlaması, adaylığı için destek beklediği mesajlarını vermesi CHP'de sıkıntı yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.