Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası Antalya'da başladı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 09.12.2023 - 22:33, Güncelleme: 09.12.2023 - 22:33
 

Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası Antalya'da başladı

Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası (EMF) ile Uluslararası Muaythai Açık Kupası (IFMA) Antalya'da başladı.

haberimizvar.net- Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona, 26 ülkeden yaklaşık 450 sporcu katıldı. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, yaptığı açıklamada, açılış seremonisinin ardından ilk gün mücadelelerine geçildiğini söyledi. Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası'nın, Avrupa'nın en prestijli, en önemli organizasyonlarından biri olduğunu vurgulayan Yıldız, "Avrupa şampiyonasında 24 sporcuyla ülkemizi temsil ediyoruz. İnşallah buradan da Avrupa şampiyonu olarak çıkacağız." dedi. Yıldız, kupanın finalleri ve madalya töreninin 13 Aralık'ta, Avrupa Şampiyonası'nın ise 14 Aralık'ta sona ereceğini sözlerine ekledi.
Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası (EMF) ile Uluslararası Muaythai Açık Kupası (IFMA) Antalya'da başladı.

haberimizvar.net-  Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona, 26 ülkeden yaklaşık 450 sporcu katıldı.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, yaptığı açıklamada, açılış seremonisinin ardından ilk gün mücadelelerine geçildiğini söyledi.

Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası'nın, Avrupa'nın en prestijli, en önemli organizasyonlarından biri olduğunu vurgulayan Yıldız, "Avrupa şampiyonasında 24 sporcuyla ülkemizi temsil ediyoruz. İnşallah buradan da Avrupa şampiyonu olarak çıkacağız." dedi.

Yıldız, kupanın finalleri ve madalya töreninin 13 Aralık'ta, Avrupa Şampiyonası'nın ise 14 Aralık'ta sona ereceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.