Elmalı MYO'ya yeni müdür

GÜNDEM 26.08.2021 - 11:14, Güncelleme: 26.08.2021 - 11:14
 

Elmalı MYO'ya yeni müdür

Mükerrem Atalay Oral, Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksek Okulu’na (EMYO) müdür olarak atandı

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi'nin 39 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın rektör olarak atanan Prof.Dr. Özlenen Özkan,  Elmalı Meslek Yüksek Okulu'na Mükerrem Atalay Oral'ı müdür olarak atadı. MÜKERREM ORAL KİMDİR Antalya’da dünyaya gelen Doç.Dr. Mükerrem ORAL İlk, Orta ve Lise eğitimini Burdur’un Bucak ilçesinde tamamladı. 2000 Yılında Lisans eğitimini tamamlayan Oral, ilk olarak 2002 yılında Dumlupınar Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. 2004 yılında Bilim Uzmanı ünvanını almaya hak kazandı ve 2006 yılında halen görev yapmakta olduğu Akdeniz Üniversitesi Elmalı MYO’na öğretim görevlisi olarak atandı. 2014 yılında Doktor ve 2020 yılında Doçent ünvanlarını aldı. ULUSLARARASI BAŞARILARI Oral’ın Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan 28 ve Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan 6 makalesi, Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan 28 ve Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan 8 bildirisi ile, Uluslararası yayın evleri tarafından basılan 2 adet kitap bölüm yazarlığı ve Ulusal yayınevleri tarafından basılan 1 adet kitap, 6 adet kitap bölüm yazarlığı bulunuyor. Ayrıca, 1’i TÜBİTAK tarafından desteklenen olmak üzere toplam 5 projede görev aldı.
Mükerrem Atalay Oral, Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksek Okulu’na (EMYO) müdür olarak atandı

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi'nin 39 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın rektör olarak atanan Prof.Dr. Özlenen Özkan,  Elmalı Meslek Yüksek Okulu'na Mükerrem Atalay Oral'ı müdür olarak atadı.

MÜKERREM ORAL KİMDİR

Antalya’da dünyaya gelen Doç.Dr. Mükerrem ORAL İlk, Orta ve Lise eğitimini Burdur’un Bucak ilçesinde tamamladı. 2000 Yılında Lisans eğitimini tamamlayan Oral, ilk olarak 2002 yılında Dumlupınar Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. 2004 yılında Bilim Uzmanı ünvanını almaya hak kazandı ve 2006 yılında halen görev yapmakta olduğu Akdeniz Üniversitesi Elmalı MYO’na öğretim görevlisi olarak atandı. 2014 yılında Doktor ve 2020 yılında Doçent ünvanlarını aldı.

ULUSLARARASI BAŞARILARI

Oral’ın Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan 28 ve Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan 6 makalesi, Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan 28 ve Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan 8 bildirisi ile, Uluslararası yayın evleri tarafından basılan 2 adet kitap bölüm yazarlığı ve Ulusal yayınevleri tarafından basılan 1 adet kitap, 6 adet kitap bölüm yazarlığı bulunuyor. Ayrıca, 1’i TÜBİTAK tarafından desteklenen olmak üzere toplam 5 projede görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.