Elmalı Öğrenci Yurdu'nun kapasitesi artırıldı

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2023 - 12:34, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:34
 

Elmalı Öğrenci Yurdu'nun kapasitesi artırıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Elmalı’da hizmete açtığı 90 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdu büyük ilgi görüyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmete açtığı yurtlar yoğun ilgi görüyor. 2022-2023 eğitim- öğretim yılında 50 öğrenci kapasitesi ile hizmete açılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Erkek Öğrenci Yurdu’nun kapasitesi, öğrencilerden gelen yoğun talep doğrultusunda yüzde 80 arttırılarak, 90 öğrenciye ulaştı. Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü yurt, Elmalı’da eğitim görmeye gelen öğrenciler tarafından büyük beğeni topluyor. Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı, Elmalı merkezde öğrencilere hizmet veren yurdun yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlar ve kiraların yüksekliği nedeniyle öğrencilerimiz yurtlarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Gelen talepler doğrultusunda yurt sayısını arttırıyoruz. Öğrencilerimize sabah kahvaltı, akşam yemeği, çamaşırhane ve ders çalışma ortamları ile güzel bir imkan sağlıyoruz. Yurdumuz Elmalı merkezde her yere ulaşabilme imkanlarına sahip” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Elmalı’da hizmete açtığı 90 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdu büyük ilgi görüyor.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmete açtığı yurtlar yoğun ilgi görüyor. 2022-2023 eğitim- öğretim yılında 50 öğrenci kapasitesi ile hizmete açılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Erkek Öğrenci Yurdu’nun kapasitesi, öğrencilerden gelen yoğun talep doğrultusunda yüzde 80 arttırılarak, 90 öğrenciye ulaştı. Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü yurt, Elmalı’da eğitim görmeye gelen öğrenciler tarafından büyük beğeni topluyor.

Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı, Elmalı merkezde öğrencilere hizmet veren yurdun yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlar ve kiraların yüksekliği nedeniyle öğrencilerimiz yurtlarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Gelen talepler doğrultusunda yurt sayısını arttırıyoruz. Öğrencilerimize sabah kahvaltı, akşam yemeği, çamaşırhane ve ders çalışma ortamları ile güzel bir imkan sağlıyoruz. Yurdumuz Elmalı merkezde her yere ulaşabilme imkanlarına sahip” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.